Prva World

Prvi svijet (Prva World) je televizijski kanal koji se emituje putem kablovske, satelitske i IPTV mreže u Srbiji. Emitiranje kanala počelo je 19. prosinca 2016. godine.

Program ovog kanala čine telenovele, sapunice i dramske serije iz Europe, Latinske Amerike, Turske i Indije

Prva World besplatno je informativni kanal. Svoje programe emitiraju iz svog sjedišta u Srbiji. Najnovije vijesti i dalje će se dijeliti neovisno i slobodno. Svaki dan između 14:00 sati. i 17:00 sati sastavljaju se naslovi dana i emitiraju se vijesti uživo. Glavni informativni magazin je u 20:00 sati. Detaljni prijenosi šalju se između 22:15 sati. i 01:00 sati Noćni program emitira se od 01:00 do 05:30 sati.

Prve vijesti u subotu emitiraju se u 09:50. Potom će nove vijesti biti objavljene u 12:55, 17:00 i 20:00 sati. Sve traju nekoliko sati. Emitiranje prve dnevne informativne emisije počinje u nedjelju u 10:00 sati. Zatim u 14:00 sati. a zatim u 18:00 sati. bit će objavljeni nove vijesti. Informativni program tjedna završava novim informativnim emisijama u 20:00 i 22:45.

 

Gledajte Emitovanja Prva World

TV kanal Prva World uživo direct, možete gledati bilo kada i bilo gdje. Nudimo vam priliku da besplatno gledate Balkanske kanale. Sve što trebate je internetska veza. Gdje god se nalazili u svijetu. Možete odabrati HD ili SD razlučivost emitiranja ovisno o brzini i propusnosti vaše internetske veze.

Smart TV, stolno računalo, laptop, iPad, Android tablet, iPhone, Android telefon... Kompatibilan je sa bilo kojim mobilnim uređajem koji pokreće preglednik. Ako želite vidjeti dramske serije i sapunice, Prva World uživo je tu za vas.

Prva World nastavlja zadržati svoju značajku kao Prva Svijet radiodifuzna organizacija u području vizualnog emitiranja. Prva World je kreirao vizualne i audio medije na Balkanu. Ovaj kanal, koji je prvi put nakon radijskih emisija podijelio vizualni prijenos s svijetom, jedan je od značajnih u regijonu.