Televizija Bor

Televizija Bor besplatno, jedan od najnovijih informativnih kanala u Srbiji, je kanal koji je osnovan 10. maja 1993. godine. i ušao u emitiranje. Televizija Bor su prvi osnovali Borski Kolektiv a potom je promijenio ime i logo i izašao pred publiku s novim licem. Televizija Bor prijenose uživo moguće je pratiti na našoj web stranici bez prekida.

Iako je Televizija Bor novi kanal, uspio se za kratko vrijeme popeti na vrh informativnih kanala te je postao jedan od kanala koji nam padaju na pamet kada su vijesti u pitanju. Jedan od čimbenika uspjeha Televizija Bor uživo direct, koji je krenuo s ciljem da unese novi dah u novinarstvo, njegovo je osoblje koje se sastoji od novih i dinamičnih imena. Osim toga, brojni poznati novinari i voditelji pridružili su se osoblju Televizije Bora i svojim iskustvima nastavljaju podizati kvalitetu kanala.

 

Pratite Televizija Bor

Televizija Bor, koji privlači pažnju mladih programom Vodič za preferencije koji studenti emitiraju tijekom preferencijalnog razdoblja, postigao je uspjeh s emisijama koje će zadovoljiti potrebe gledatelja svih dobnih skupina u svim područjima. Možete posjetiti kanal na našoj web stranici kako biste u bilo kojem trenutku pristupili različitim sadržajima i streamu uživo. Televizija Bor uživo ima i radijski kanal Radio Televizija Bor koji je dostupan na svim mrežama.

Televizija Bor je najčešća potraga za ljubitelje dokumentaraca. U posljednje vrijeme ljubitelji televizije koji žele gledati različite programe osim serijala na TV kanalima uživo često gledaju ovaj kanal. Drago nam je što vam donosimo full HD neprekinuto emitiranje ovog kanala svakog sata u danu.

Pogotovo publika koja želi gledati ovaj kanal u google tražilici traži ovaj kanal. Uzimajući to u obzir, pripremili smo ovu stranicu kako bismo vam pružili neprekidan TV užitak bez zamrzavanja. Ako želite gledati TV uživo na ugodan način, ova stranica i ova stranica mogu vam ponuditi ovu priliku.