Nova BH TV

Nova BH TV besplatno je bosanskohercegovački komercijalni televizijski kanal pokrenut 9. listopada 2018. Od 2003. do 2018. ova nacionalna komercijalna postaja ranije je bila poznata kao Pink BH. Od listopada 2018. Nova BH je članica United Media portfelja, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Europi. Sjedište se nalazi u Sarajevu, a Nova BH također ima urede i studije u Banjoj Luci.

Nova BH emitirana je u listopadu 2018. godine i postigla je izvanredne rezultate na medijskoj sceni te se u rekordnom roku pozicionirala kao najgledanija televizija u zemlji. Strateški smjer Nove BH od svog osnutka je izgradnja povjerenja kod publike vjerodostojnim i pravovremenim informacijama, te zabavom obogaćivati ​​život publike i svakodnevno joj pružiti zabavu i inspiraciju.

Nova BH TV uživo direct je od 9. listopada 2018. godine do danas osigurala emitiranje ekskluzivnih programa publici u Bosni i Hercegovini stjecanjem vrhunskih programskih naslova. Razvijena je cjelokupna tehnička, organizacijska i programska infrastruktura.

Misija Nove BH je raditi s nepristranim i vjerodostojnim informacijama za dobrobit građana i gledatelja, te obogatiti njihove živote vrhunskom zabavom, pružajući zabavu i inspiraciju. Njihova je vizija biti najmoćniji i najrespektabilniji TV kanal u zemlji.
 

Sadržaj programa
 

Dnevnik Newsmax Adria je glavna informativna emisija Nove BH koja se emitira svakodnevno u 18:15 UTC. Dnevnik Newsmax Adria središnja je informativna emisija Nove BH televizije koja građanima donosi presjek najvažnijih događaja dana. Dnevnik Newsmax Adria je pod novim vizualnim identitetom i licencom američkog medijskog carstva Newsmax. Uz kontinuirano podizanje kvalitete prezentacije vijesti, Dnevnik Newsmax Adria svakodnevno će donositi relevantne sadržaje i izvještaje o svim ključnim događajima iz Bosne i Hercegovine i svijeta. Od pokretanja 2020. godine stil emitiranja nije se puno promijenio.

Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbiz scene, osvrte na društvena događanja i priče o životima poznatih osoba. Moda, gastronomija, adrenalinske atrakcije, turizam i tradicija također su dio sadržaja ovog zabavnog formata. Nova IN svojim gledateljima nudi i razne komentare, intervjue i putopise, a sve kroz nekoliko različitih rubrika koje vode novinari redakcije zabave Nove BiH.

Od siječnja 2022. Nova BH TV uživo se može pratiti putem zemaljskog signala.