RTS1

RTS1 besplatno je informativni kanal. Televizija se emituje od 23 Augusta 1958 godine. Na ovom kanalu možete vidjeti važne vijesti sa Balkana, Srbije, Njemačke, Europe i drugih zemalja svijeta. Iako je naziv kanala bio Televizija Beograd, kasnije je promijenjen u RTS1. Iako se naziv kanala promijenio, programi koje emitira uglavnom su isti. Vijesti, talk showovi i dokumentarni filmovi nastavit će se emitirati. RTS1 s novim imenom nudi program koji može privući svačiju pažnju.

RTS1 uživo direct emitira sportske vijesti i programe, automobilske programe, burze, financije i investicijske programe, trgovinske programe, vijesti, političke programe i tehnološke programe.

 

Gledajte Prenos RTS1

Može se gledati bilo gdje i u bilo koje doba dana uz pametni TV, stolno računalo, prijenosno računalo, tablet računalo, iPad, iPhone i Android telefone. Nema potrebe za registracijom, plaćanjem naknada ili dijeljenjem osobnih podataka. RTS1 prijenos uživo može se pratiti uz internetsku vezu. Ne mora biti u Balkanu, može se pogledati u bilo kojoj zemlji svijeta.

RTS1 uživo televizijski je kanal koji zadovoljava ljude sportom. Mnogi ljudi koji se zanimaju za različite grane žele gledati takve kanale jer su im dosadni kanali s nogometno intenzivnim. Ovaj kanal na kojem možete pronaći mnoštvo sadržaja u mnogim sportskim granama možete pratiti praćenjem prijenosa na našoj stranici ili korištenjem opcije.

Uživo emitiranja nude ovaj kanal bez prekida i besplatno u svako doba dana. Imate priliku gledati ove kanale i vijesti bez potrebe, youtube-om ili drugom platformom.

Direktan prijenos RTS1 jedan je od uglednih nacionalnih kanala naše zemlje. Nudimo izravni prijenos ovog kanala bez prekida. Za gledanje ovog kanala ne trebaju vam različiti i plaćeni sustavi kao što su youtube ili kablovska. Prijenos uživo ovog kanala dostupan je besplatno na našoj stranici.

Prvi kanal koji mi pada na pamet kada su u pitanju vijesti je kanal koji je po tom pitanju poznat. Pogotovo kada pogledate prijenos ovog kanala, nećete vjerovati svojim očima.