TV Slovenija 1

TV Slovenija 1 Prijenos uživo dostupan u cijelom svijetu

Radiotelevizija Slovenija (sažela RTV SLO; u daljnjem tekstu: Radiotelevizija Slovenije) je otvorena radiotelevizija podrijetlom iz Slovenije. Osnovan je 1928. godine pod imenom Radio Ljubljana, zatim je bio dio javnog telekoma koji je program Kraljevine SHS, a godinu dana kasnije zamijenjen je jugoslavenskim telekomom. Televizija Slovenija je, ukratko, otvorena organizacija.

Službeno besplatna od 1991. godine, Slovenska radiotelevizija radi na javnim svjetskim radijskim emisijama, javnim i lokalnim TV programima i teritorijalnim emisijama.

Odgovoran je za pohranu TV datoteka i radio datoteka, a također ima ulogu u stvaranju simfonije ansambla (Simfonijski orkestar RTV Slovenija), diskografske kuće (izdavačka kuća Cassette u evidenciji Radio-televizije Slovenije) i interaktivnog medijskog fokusa.

Slovenski zakon o javnoj radiodifuziji (Zakon o RTV Slovenija) stvara obveznu organizaciju koja izdaje manjinske tvrtke. Visoko prepoznatljive radio emisije i TV pojmovi stoga emitiraju eksplicitne projekte na raznim lokalnim jezicima, poput onih iz Republike Mađarske, Italije i Slovenije.

Televizija Slovenija 1 funkcionalna je televizija Europske radiodifuzne unije od 1. siječnja 1993. do danas.

Emisija ovisi o gledanosti TV Slovenija 1

Dajemo ideje kako je naznačeno u fazi koju koristite, poput prijenosa TV Slovenija 1 uživo klijentima, kao i veliku količinu dobronamjernih prijenosa na pozornici koji koriste vrhunske prijenose u Wi-Fi pristupu i informacijama o prijenosu. Možete nas kontaktirati kada imate problema.

Izravno emitiranje Televizije Slovenija 1 nije počelo

U slučaju da tijekom emitiranja TV Slovenija 1 na ekranu dobijete upozorenje na engleskom, TV Slovenija 1 pokazuje da imamo nekoliko problema s izvorom uživo. U takvim bismo slučajevima to odmah popravili ako nas obavijestite.

Kako bih mogao poboljšati kvalitetu emitiranja

Prije duge isporuke, pružit ćemo vam ažuriranje kako biste mogli postaviti kvalitetu koju želite za izravno emitiranje TV Slovenija 1. Naša trenutna emitiranja prirodno su uravnotežena vašim pristupom Internetu.

TV Slovenija 1 možete gledati uživo, koja je s informativnim emisijama i televizijskim aranžmanom na vrhu popisa, u bilo kojem stanju. Na našoj stranici TV Slovenija 1, koja uključuje izborne TV emisije, ažuriranja i TV aranžmani na kanalu dostupni su u svako vrijeme emitiranja, korak po korak.

Povijest

Kao primarna emisija započela je 1. rujna 1928. s elementima slovenskog radija koji ima komponente za prijenos Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca. Dosljedno se najavljuje 28. listopada. Nekoliko godina kasnije, upad u svjetsko sjedište stavio je dio nacije pod talijansku opsadu. Pet dana nakon što su se prijetnje razbuktale, točnije 11. travnja 1941., novi stanovnici oslabili su odašiljač Domžala (sjeverno od glavnog grada).

1. travnja 1949. započela su glavna emitiranja istraživanja. Počeli su s izgradnjom glavne jugoslavenske TV stanice 28. studenog 1958. godine, a njezin je telekom bio uključen u projekte svake pojedine vladine republike, od čega je 30% bilo slovensko stanovništvo. 15. travnja 1968. bio je odlučujući trenutak tijekom cijelog postojanja jugoslavenske televizije predstavljanjem primarnih projekata na slovenskom jeziku (svi projekti već su nastali na jugoslavenskom dijalektu).

Nekoliko dana ili godina nakon tog događaja pokrenuta je još jedna TV postaja. Sljedeći je program u osnovi posvećen uvođenju projekata iz drugih jugoslavenskih republika, prije nego što se broj slavenskih organizacija polako počeo širiti tijekom 1980-ih.

Glavna teritorijalna TV postaja osnovana je 1971. godine pod nazivom TV Koper-Capodistria. Pobliže se raspravlja o programima na talijanskom jeziku koji su zbog blizine periferije zapravo prepoznati kao vanjski jugoslavenski teritorij. Ova nova stanica također se nalazi u Italiji, gdje RAI-jem i dalje vlada drugačija medijska scena, koja ima izravno snažan poslovni model na TV-u.

U 1970-ima, jedinom preostalom stoljeću, TV-Ljubljana kontinuirano je pokazivao sjećanje na televizijsku stranicu. Teletekst je napravljen 1984., a 1989. Radio Ljubljana počeo je emitirati na RDS-u.

1990., godinu dana prije povlačenja republike koju smo objašnjavali, RTV Ljubljana preimenovana je u RTV Slovenija. 1. siječnja 1993. RTV Slovenija postala je punopravna osoba iz Europske radiodifuzne unije.

U svibnju 2008. godine izdana je treća javna TV stanica. Za razliku od prva dva kanala, ovaj se uglavnom bavi političkim narativima i raspravama, projektima i podacima. Osim toga, komunicira o velikim političkim prilikama i parlamentarnim sastancima. Nekoliko mjeseci nakon toga, slovenska je TV pokušala ostvariti svoju prvu vrhunsku komunikaciju (emitiranje

Olimpijske igre u Pekingu).

Aktivnosti

Slovenska radiotelevizija okupirala je jednu svjetsku radio emisiju (Radio Slovenija), dvije provincijske televizijske stanice (TV Koper (na talijanskom jeziku) i TV Maribor), prva tri javna TV mjesta (TV Slovenija 1, TV Slovenija 2, TV Slovenija 3) , tri javne radio emisije (A1, Val 202 i ARS), četiri lokalne radio emisije (Radio Capodistria, Radio Koper, Radio Maribor, Pomurski madžarski radio).

 

"Najgledaniji slovenski televizijski kanal TV Slovenija 1 ovdje možete gledati besplatno i uživo."