N1 TV

Neutralne vijesti s N1 TV

N1 TV je TV program s obrazovnim materijalom u United Group. Zone prijenosa kanala su Bosna i Hercegovina, Kosovo, Hrvatska, Crna Gora, sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija. Adria News tvrdi da je kanal organizirao United Media, koji je pojedinac iz United Group. Europska banka za obnovu i razvoj sufinanciranja stručnjak je organizacije. Povezana grupa je lavovski udio u vlasništvu KKR-a.

30. listopada 2014. N1 je 24-satni podatkovni kanal. Sjedište diverzije je u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, a proširuje se u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Dostupan je na digitalnoj televiziji širom bivše Jugoslavije. N1 je partner CNN International-a u dogovoru s londonskim Turner Broadcasting System Europe. Budući da se fokusira na hrpu od tri države u kojima ima sjedište, mrežu i svestrane pozornice te ima tri zasebna aranžmana za objavljivanje i zasebna izvješća. Podaci se uvode zajedno u situacijama kada se vijesti pokrivaju.

Predstavnica Reportera bez granica, Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) prikazali su N1 kao "besplatnu i glavnu TV postaju u Srbiji". Radnike su neprestano nazivali "nepoznatim plaćenicima" i "prevarantima", a putem internetskih medija dobivali su mnoge opasnosti od fizičke brutalnosti i zlostavljanja. Televizija je primila pismo o njihovim obiteljima i eksploziji na radnom mjestu, te poduzimanju koraka za pogubljenje kolumnista, 4. veljače 2019.

U studenom 2019., nakon što je Vučić hospitaliziran zbog kardiovaskularnih problema, njegovi sustavni mediji i partneri optužili su kolumniste N1 Miodraga Sovilja da je oslabio predsjedničinu dobrobit dobivanjem nekih detaljnih informacija o navodnoj nečistoći vladinih svećenika. Zaklada Vijeća Europe za dobrobit kolumnista upozorava na odsutnost državne reakcije nakon terorizma, prljavštine i opasnosti od djela protiv Sovilja. Delegat Reportera bez granica izrazio je zabrinutost zbog napada na glavu N1, opasnosti od međuljudskih organizacija i letaka s porukom N1 da napuste Srbiju.

Europska federacija novinara predstavila je stajalište državnih administratora veza kao pražnjenje D1 kao pokušaj suzbijanja osnovnog položaja u Srbiji i izjavila da su se pridružili Nezavisnom udruženju novinara Srbije na strani N1, u siječnju 2020. godine. Ista rasprava između Ujedinjenih administratora i skupine za vezu, predstavnik OESS-a za slobodu novinara i medija bez granica, prenio je zabrinutost zbog svestrane primjene Srbije i digitalnih napada na mrežno sučelje N1.

Sa sjedištem u Beogradu, emisije na programu su generalni direktor kanala, zemaljska emitiranja emitiraju se u raznim drugim balkanskim zemljama i u Srbiji, a danas emisije vijesti emitira Generalni radiodifuzni centar. Emitira na Telemachu, Ip TV-u, kabelskoj TV, Moja TV-u i mnogim drugim platformama. Vijesti koje su do sada objavljene uspješno su praćene u mnogim zemljama svijeta.

Proizvodnja

Tri N1 kreacije u fokusu u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini imaju svoje studije, pisce, svestrane faze i čine zasebnu tvar za tri nacije i web, a dat im je program važan za svaku od tri situacije, pristup objavljivanju i spajanje kvalitete u jednu provinciju kanal.

Pokrenuta 30. listopada 2014. godine, N1 televiziju koristi više od 150 profesionalnih TV i web pisaca koji proizvode sport, vijesti, podatke, obrazovni materijal i zabavu.

Partnerstvo s CNN-om

N1 može komunicirati CNN-ove programe koji su važni promatračima u okrugu, selektivni je provincijski suučesnik američkih vijesti CNN-a, a također omogućuje N1 TV-u da vašu supstancu od globalnog značaja prenese na CNN.

Bez presedana za okrug, odabrani je program protumačen, baš kao i vijesti CNN-a, dio je restriktivnog pristupa najnovijim vijestima i otvaranju emisija uživo N1. Ova organizacija također osnažuje N1 televiziju da akumulira bogato globalno sudjelovanje CNN-a na polju okupljanja programa i vijesti.

TV emisije

Časopis, koji je dio građevinskog staništa, neovisno je prepoznat kao primarni informativni program. U Srbiji i Bosni i Hercegovini počinje u 19 sati, dok u Hrvatskoj počinje u 18 sati. Bez obzira na časopis, program "N1 Info" emitira se svaki sat, kao kratke vijesti, s klimatskim procjenama i dijagramom sportskih vijesti.

Bez obzira na ove emisije, "Live Day" (večernji program), "New Day" (jutarnji program), "Data Biz", "Worldwide Info CNN", "Cqueezing", "Net", "Scene", kao i brojne različite emisije.

Vođe

Tihomir Ladišić, voditelj programa

Ivana Zarić, TV voditeljica

Jugoslav Ćosić, TV voditelj

Naida Kundurović, TV voditeljica

Alma Dautbegović-Voloder, TV voditeljica

Boris Dežulović, komentator novinara