N1 BA

Dobro došli na stranicu sarajevskog studija TV N1 BA bresplatno, prvog regionalnog informativnog kanala koji vijesti emituje 24 sata dnevno, posredstvom kablovskih operatora. TV N1 je ekskluzivni regionalni partner kompanije CNN.Na ovoj stranici, nudimo vam najnovije vijesti i informacije iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta.Pored stranice sa regionalnim vijestima N1Info, više vijesti iz Hrvatske i Srbije možete pratiti i putem naših specijalizovanih stranica N1Hrvatska i N1Srbija.


Neprekidno emitiranje N1 BA gdje možete na vrijeme uhvatiti svoje omiljene sadržaje


Sadržaj koji vam se sviđa na internetu možete uz kvalitetan prijenos bez truda gledati na N1 BA uživo direct, koji je svojim dnevnim programima došao do izražaja. Naša stranica, koja nudi mogućnost gledanja, emitira kanal istovremeno s televizijskim prijenosom na neprekidan i kvalitetan način. Ako želite, možete pogledati stream emitiranja Kanala 7 na našoj stranici, a ako želite, možete početi gledati sadržaj koji želite gledati kada dođe vrijeme, bez potrebe za televizijom. Za sadržaj koji volite možete spriječiti smetnje koje se mogu pojaviti u emitiranju od početka. Kada dođe do problema s vašim televizijskim, satelitskim ili kabelskim prijenosom, možete nastaviti pratiti prijenos uživo na našoj stranici i nećete propustiti niti jednu minutu programa koje gledate.

Ne morate kreirati pretplatu kada želite gledati programe u streamu N1 BA uživo s naše stranice koja pruža internetsku uslugu gledanja N1. Osim toga, ne morate plaćati nikakve naknade za serije i programe koje gledate uživo. Sve dok imate internetsku vezu i uređaj koji vam omogućuje prijavu na našu stranicu, možete gledati prijenos uživo na N1 jednim klikom bez potrebe da mijenjate svoju lokaciju. Programe koji vas zanimaju možete pratiti tijekom dana bez ikakvih vremenskih ili dnevnih ograničenja. Možete nastaviti raditi svoj svakodnevni posao, a s jedne strane, uz jednostavno sučelje naše stranice, možete nastaviti gledati svoje omiljene programe bez propuštanja čak i ako ste u okruženju u kojem nema televizije.