MMC TV

Opće informacije o kanalu

Glazbeni odjel RTV Slovenija, skraćeno MMC, jedinica je za stvaranje programa javne zajednice RTV Slovenija. Prema zakonima Europske satalističke unije koji ukazuju na to da se uobičajeni televizijski koncepti javne pomoći stvaraju u interaktivnim medijskim društvima, osnovan je 2001. MMC nudi praktičnu internetsku pomoć za interakciju. Uz to, RTV Slovenija sastavlja vlastiti obrazovni i obrazovni materijal koji na svojoj Internetu i opsežnom ulazu prenosi široj publici. Tablica izvještaja za teletekst i članak u publikacijama za medijske transparente za gluhe i nagluhe osobe prije svega podržavaju MMC RTV Slovenija. MMC radi na dječjem informativnom kanalu, preusmjeravanju i podacima od svibnja 2004.

Suprotno mnogim smjernicama koje se rade u MMC-u su: mrežno sučelje RTV Slovenija, svestrani Wap i PDA ulaz, koji omogućavaju klijentima nadograđene interakcije sadržaja RTV Slovenija, administriranje SMS-a, RSS vijesti, web emisije, isporuka blogova, radio i TV programa putem e-pošte, posjeta i soba za raspravu itd.

MMC TV, trenutni glazbeni kanal uživo, u svoju bazu uključuje video isječke slovenske glazbe. Izravni prijenos kanala možete gledati na pozornici koja vam je potrebna bez ometanja i smrzavanja.

To je nadahnjujući glazbeni kanal koji uključuje najnovije isječke i video isječke. MMC TV  glazbena je postaja u vlasništvu Radiotelevizije Slovenija.