Pruga TV

Pruga TV besplatno, koji je osnovala Srpska Televizijska korporacija u Lajkovcu 16. listopada 2002. godine i počeo s emitiranjem tog datuma, prvi je nacionalni kanal za umjetnost i kulturu koji emitira u Srbiji Kanal, koji je svoje emitiranje neko vrijeme dodao i strane vijesti, općenito je nastavio s emitiranjem u okviru umjetnosti i kulture. Slikarstvo i umjetnost, su jedni od najpopularnijih prijenosa u prošlosti. Osim ovih emisija, u njemu su se održavali i kulturni i umjetnički programi poput muzički sata i vijesti večeri. Emitiranje kanala se nastavilo još dugo u obliku otvaranja u 09:00 i zatvaranja himnom u 00:00.

Pruga TV uživo direct, koji se dugo nastavio u emitiranju orijentiranom na kulturu i umjetnost, napredovao je u liniji više usmjerenoj na vijesti od 2004. Nakon priopćenja Glavne uprave Srpske Televizijske korporacije, odlučeno je da se ovaj kanal orijentiran na kulturu i umjetnost preimenuje u Pruga TV. Od 03. veljače 2014. godine susreće publiku s uspješnim programima iz područja kulture, umjetnosti, filozofije , književnost, glazba i povijest. Možete koristiti opciju gledanja uživo Pruga TV na našoj stranici kako biste bez prekida gledali kanal koji se dopada gledateljima svih dobnih skupina.

 

Gledajte Pruga TV i sve emisije

Možete pratiti prijenose Pruga TV uživo na našoj web stranici kako biste pristupili mnogim popularnim programima.

Možete gledati prijenos uživo ovog kanala bez potrebe za prijavom. PrugaTV kanal je kanal koji emitira na nacionalnoj razini i ima veliku gledanost.

Ako želite gledati seriju ili program na službenoj web stranici kanala, možda ćete naići na previše reklama. Pogotovo tijekom gledanja prijenosa uživo, oglasi koji se stalno pojavljuju mogu vam pokvariti užitak gledanja televizije uživo. Za to imate priliku gledati ovaj kanal bez zamrzavanja na našoj web stranici canli.co koju poslužujemo s minimalnim reklamama.

Korisnici mobilne televizije često upućuju pozive kako bi gledali Pruga TV uživo putem interneta.