RTS3

RTS3 besplatno je nacionalna televizijska postaja. Pored RTS3, postoje I RTS1 I RTS2 koje su pocele sa emitovanjem prije ove televizijske postaje. Emituje se u mnogim vrstama poput programa, reality showova, talk showova i dokumentarnih filmova. Osim u Balkanu, emitira u Evropi. Od ranih 1971-ih postao je kanal koji se prati u gotovo svakom domu. Posebno je bio cijenjen zbog svojih publikacija iz područja kulture i povijesti Gledajte RST3 uživo.

U 20:00 sati bit će emitirane vijesti dana

Dokumentarac o temama kao što su nanotehnologija, znanost i svemir emitira se svakodnevno na RTS3.

RTS3 uživo direct programi informiraju i ocjenjuje kulturna događanja u svijetu.

 

Prenos Programa RTS3

Programi omogućuje nam da vidimo povijesne građevine i arhitekturu. Otkriva svjetsku baštinu u različitim dijelovima svijeta.

Može se gledati na kućnim uređajima kao što su Smart TV, stolna računala kao i prijenosna računala, iPhone i Android telefoni, iPad i Android tableti, a njemački kanali mogu se gledati na bilo kojem mobilnom uređaju koji ima pristup pregledniku.

U prvim godinama postojanja postaje program se uglavnom sastojao od serija i programa koji su se mogli vidjeti u programima RTS1 i RTS2. Tada su se svi programi emitirali i na matičnim kanalima i na dječjem kanalu. Uz dosadašnja područja, na RTS3 uživo su emitirani i časopisni programi.

Nastavljajući svoj životni vijek kao nacionalni kanal, RTS3 nastavlja svojim gledateljima susresti puni sadržaj u svako doba dana. Ljubitelji kanala koji su znatiželjni o javnom TV prijenosu imaju priliku pristupiti ovoj usluzi s naše stranice. Osim toga, zbog toga što je kanal koji pripada RTS-u, RTS3 stalno gleda oporba. Opet, iz istog razloga, stalno je podvrgnut raznim dijelima od strane RTS-a.

Kanal već duže vrijeme emitira na nacionalnoj razini. Iako je zbog financijskih poteškoća s vremena na vrijeme pauzirao od emitiranja, oporavio se u kratkom vremenu i uspio je uživo emitirati publici.