RTV MAG

RTV MAG besplatno, koji je osnovan u Obrenovcu, Srbiji 10. svibnja 2003., nacionalni je televizijski kanal. Osim toga, postoji radio kanal pod nazivom Radio Televizija MAG povezan s ovim kanalom. RTV MAG objavljuje kopiju svih programa koje emitira uživo na stranici Arhiva programa RTV MAG, omogućujući gledateljima jednostavan pristup prošlim programima. Ovu aplikaciju arhive programa RTV MAG proveo je prvi put među nacionalnim televizijskim kanalima.

Tok emitiranja kanala uključuje programe iz mnogih različitih područja. RTV MAG svoju publiku susreće raznim programima iz područja obrazovanja, vijesti, sporta, zdravlja, tehnologije, aktualnosti i glazbe. S ciljem da svojim cjelodnevnim emitiranjem dopre ne samo do stanovnika u Obrenovcu, već i do brojne različite publike u svijetu, RTV MAG uživo direct organizira svoje programe u skladu s tom svrhom. Kanal, koji je pred publikom s biltenima vijesti, raspravama i raznim sadržajima, također. Programima uživo emitiranja RTV MAG možete besplatno pristupiti na našoj platformi.

 

Razni Programi RTV MAG

Uprava RTV MAG, koja televiziju i radio opisuje kao proizvod znanstvene i tehničke revolucije, pokazala je da su bili vrlo odlučni prilikom osnivanja i nastavka kanala. Ako želite pristupiti i gledati programe emitirane na kanalu kako biste bili dio ovog društvenog napretka, možete besplatno pratiti prijenose uživo na našoj stranici uz opciju gledanja uživo na RTV MAG uživo.

Ovaj kanal možete gledati besplatno i bez prekida na ovoj stranici bez potrebe za prijavom na kablovskoj ili youtube, a u isto vrijeme možete pristupiti javnom TV prijenosu i gledati svoje omiljene programe bez propuštanja.

Naša mobilna TV usluga bila je početna točka za svu televizijsku publiku i omogućuje publici koja mora stalno gledati reklame kako bi uživala u televiziji besplatno i uz minimalne reklame.

Kanal često donosi vijesti i udarne vijesti tijekom dana. Kanal, koji usvaja načelo istinitih i stvarnih vijesti, svakog sata u danu ocjenjuje teme dnevnog reda različitim programom.