RTCG 3

Kanal RTCG 3 uzivo dio je crnogorske državne televizije RTVCG i treći je televizijski kanal u zemlji. RTCG 3 nudi sadržaje za mlade i djecu kao ciljnu publiku, s posebnim fokusom na kulturu, umjetnost, sport i dječje programe. U ovom članku će biti date detaljne informacije o kanalu RTCG 3.

RTCG 3 Povijesti

RTCG 3 osnovala je 2002. godine Državna televizija Crne Gore RTVCG. Kanal nudi sadržaje za mlade i djecu kao ciljanu publiku, s posebnim naglaskom na programe iz kulture, umjetnosti, sporta i djecu. RTCG 3 se može pratiti u Crnoj Gori, kao iu drugim balkanskim zemljama.

RTCG 3 struktura

RTCG 3 dio je Državne televizije Crne Gore RTVCG. Generalni direktor kanala je Ivan Kalezić. RTCG 3 nudi sadržaj koji se uglavnom fokusira na crnogorsku kulturu, umjetnost, sport i dječje programe. Za razliku od ostalih kanala RTVCG, kanal nastoji ponuditi što originalniji program i format.

RTCG 3 Programi

Kanal RTCG 3 live nudi sadržaje posebno za tinejdžere i djecu. Programi kanala uključuju dječje programe, programe za mlade, sportske programe, dokumentarne programe, intervjue, koncerte i druge kulturno-umjetničke programe.

dječji programi

RTCG 3 veliki akcenat stavlja na program za djecu. Dječji programi kanala uključuju animacije, obrazovne programe, dječje pjesme, crtiće, igrane programe i kazalište za djecu.

Programi za mlade

Programi za mlade kanala uključuju programe za mlade, diskusione programe, projekte društvene odgovornosti, glazbene programe i druge sadržaje usmjerene na mlade.

Sportski programi

RTCG 3 uživo stream daje značaj i sportskom programu. Kanal predstavlja najnovije vijesti iz Crne Gore i svjetskog sporta. Sportski programi uključuju brojne sportove poput nogometa, košarke, odbojke, tenisa, atletike, plivanja i vodenih sportova.

dokumentarni filmovi

RTCG 3 također emitira dokumentarne programe o mnogim temama poput prirode, nauke, povijesti i kulture. Dokumentarni programi uključuju dokumentarce o prirodnom životu, evoluciji, otkrićima, drevnim vremenima, umjetnosti, književnosti, glazbi i još mnogo toga.

Intervjui

Kanal RTCG 3 intervjuiše poznate umjetnike, sportiste, političare i druge poznate osobe. Ovi intervjui također doprinose društvenim raspravama baveći se aktualnim problemima u zemlji.

Koncerti

Kanal RTCG 3 prenosi koncerte u Crnoj Gori i svijetu. Kanal također nudi popularnu glazbu, klasičnu glazbu, jazz i druge glazbene žanrove.

Ciljna skupina

Kanal RTCG 3 nudi sadržaje posebno za tinejdžere i djecu. Kanal je namijenjen mladoj populaciji Crne Gore i Balkana. Također nudi sadržaje primjerene svima koje zanimaju kulturni, umjetnički i sportski programi.

RTCG 3 pogled uživo

Kanal RTCG 3 online gledanje može se pratiti putem televizije u Crnoj Gori. Uz to, direktne prijenose možete pratiti i na web stranici RTCG 3. Kanal je, kao i ostali kanali RTVCG, dostupan i na satelitskim i kablovskim TV platformama.

Zbog toga je kanal RTCG 3 dio Državne televizije Crne Gore RTVCG i nudi sadržaje posebno za mlade i djecu. Kanal nudi originalne sadržaje o kulturi, umjetnosti, sportu i mnogim drugim temama. RTCG 3 se u Crnoj Gori može pratiti putem televizije, kao i uživo na web stranici. Kanal se može pratiti i na Balkanu.