TV Kanal 25

TV Kanal 25 besplatno, koji je s probnim emitiranjem započeo 22. listopada 2001. jedan je od prvih kanal za domaće gospodarstvo, završio je s probnim emitiranjem u ponedjeljak, 29. listopada i započeo s uobičajenim emitiranjem. Osnovan je u Srbiji a osnivač je Srbijanska Televizija, koji je bio na važnim pozicijama u poznatim televizijskim kućama.

Nastavljajući emitiranje uglavnom o gospodarstvu, kanal također emitira različite sadržaje na teme tržišta, vijesti, poljoprivrede, energetike i slično. TV Kanal 25, koji s velikim zanimanjem gledaju posebice oni koji se pobliže zanimaju za gospodarstvo, oni koji se bave ovim područjem i oni koji žele pratiti tržište, tijekom dana prenosi vruća zbivanja u svijetu gospodarstva. TV Kanal 25 uživo direct nastavlja s izravnim prijenosima o svjetskim burzama, globalnim fondovima.

 

Uživajte uz Vaš TV Kanal 25

Nastavljajući emitiranje s fokusom usmjerenim na ekonomiju, TV Kanal 25 je za svoju publiku usvojila ljude koje gospodarstvo posebno zanima te je s velikom pažnjom pripremila zanimljive i intrigantne programe kako bi svoje gledatelje zadržala na ekranu. U programima koje emitira nastavlja emitiranje u liniji koja se može svidjeti svima izvlačeći gospodarstvo iz teškog i neshvatljivog.

Ciljan na vrlo veliku publiku, kanal susreće svoju publiku svojim izravnim prijenosima ne samo u Srbiji, već iu važnim gospodarskim središtima svijeta kao što su Amerika, Azija i naravno Evropa. Gdje god se nalazili u svijetu, možete jednostavno pristupiti TV Kanal 25 uživo prijenosima uživo na našoj web stranici.

Gledajući emisiju, uspostavit ćete takve veze između jedne i druge teme da ćete osjetiti kako vam se vidiki šire u potpunosti. Ako vas zanima znanost i ponašanje, ne propustite ovu publikaciju. Kanal nije ostao neupoznat s današnjim razvojem i iskoristio je prednosti i nedostatke doba tehnologije.

Kanal je želio pokazati svoju prisutnost i u svijetu umjetnosti. napravljeno u ime umjetnosti, na ekran donosi aktivnosti i ljude u svim područjima.

Istodobno, možete dobiti različite perspektive o svom poslovanju. U svom globalnom kanalu vijesti, njegove su inovacije predstavljene u programima u kojima dizajn i kreativnost dolaze do izražaja.