TV Klan

Opšte informacije o kanalu

Smješten u Tirani (Albaniji), Televizija Klan (Televizioni Klan) je privatni TV kanal s javnim sadržajem.
Sa svojim prvim prenosom 25. oktobra 1997.Televizija Klan upućena je kao francusko-albanska zajednička drama.
2002. Godine ISO je ocijenio taj kanal sa najvećom ocijenom u Albaniji sa 21,5% udjela u publici. Jednostavni znak kanala osigurao je oko 60% albanske regije od 2006. Godine.
Televizija Klan je grupa medija koja uključuje kosovsku TV stanicu Klan Kosova, Radio Klan, Klan Plus, Klan Makedoniju sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji i ABC News (Albanija). Direktni paket dostupan je kroz Tring pozornicu u Evropi.


Problemi sa emitiranje i Šta učiniti da biste gledali TV Klan


Problem zaglavljenih prijenosa može biti iz različitih razloga. Najpoznatiji razlozi za to su loš kvalitet web udruženja ili da je brzina vašeg web udruživanja umjerena. U slučaju da ovo nije objašnjenje, možete nam to prijaviti iz regiona Prijavi Grešku u direktnom prenosu TV Klan.
Televizija Klan prenos danas
Nekoliko kanala je surađivalo s streamovima, unutar tih kanala također se ubraja i TV Klan stream. Do prijenosa uživo TV Klan možete doći na svestranim stadijima.
Televizija uživo, prvi albanski privatni TV kanal Klan, koji prenosi javne konverzacije, uključujući i zemlju za koju želite da vam pomogne u utvrđivanju života putem naše fondacije. Na našoj stranici TV Klan, koja uključuje izborne prenose, trenutni prenos ovog kanala raspoloživ je korak po korak.
TV Klan je glavna javna TV koja daje mogućnost preusmjeravanja u jugoistočnoj Albaniji i Evropi te se počela emitirati 24 sata u HD rezoluciji bez naplate dodatnih troškova klijentima od 4. marta 2012. Osnovna je stanica u Albaniji koja sadržava satelitske vijesti koje okupljaju svestrani telekom atelier.
TV Klan je informirao da je pristao na scenarijem za kupovinu 100% prednosti Art Channel-a, albanskog televizijskog poslužitelja sjevernoj Makedoniji, 3. maja 2018. godine. Stanica je ponovo obilježena imenom Klan Makedonija.
Moto: To je tvoj Klan
Radio Klan 92,9 FM (Tirana)
Sestrinski kanal
Klan Kosova
Klan Plus
Klan Makedonija
ABC News Albanija