RTSH 1

RTSH HD

RTSH 1 je glavni generalistički kanal. Izrađena kao radio emisija 1928. godine, u svom je rasporedu imala pouzdan radio program. Tek 1960. godine postala je TV postaja, nudeći albanskim gledateljima veliku pažnju za odrasle i mlade samo iz tog razloga.

Iako je otvorena albanska TV, RTSH komunicira putem satelita i očito se emitira uživo na Kosovu, Grčkoj, Crnoj Gori, Makedoniji i nizu različitih zemalja, a ispunjava se i kao instrument podataka za sve albanske skupine ljudi u Europi. Različite stanice koje čine Radio televiziju Šiptar prikazane su izgledom i atributima, pravnim pitanjima, podijeljenim između podataka, kulture, financijskih aspekata, zabave i sporta.

Možete gledati RTSH 1 kanal, koji se ističe svojim RTSH 1 uživo, političkim projektima i vijestima, uživo na našoj zakladi u bilo kojem stanju koje vam treba. Na našoj RTSH 1 stranici, trenutni streaming kanala dostupan korak po korak također uključuje opcionalne distribucije.

Brojne vijesti RTSH 1 možete dobiti s našeg bloga, koji uključuje planirane najnovije vijesti i političke vijesti. RTSH 1 su novine u vlasništvu javnosti (financira država).

Online RTSH Live

Radijske projekte podržava World Radio Assistance, organizacija koja koristi albanski jezik i sedam različitih dijalekata putem satelitskog radija i OTT-a, internetskog radija, s Andrioid iOS-om i aplikacijama. Kratkovalni i srednjevalni (AM) valovi izbjegavani su 2017. godine (SW). 1993. pokrenuta je svjetska administracija satelitske televizije RTSH Sat (ranije Sat TVSH) usmjerena na albansku etničku skupinu na Kosovu, Makedoniji, Srbiji, sjevernoj Grčkoj i Crnoj Gori, zajedno s albanskom dijasporom u ostatku Europe. Od 1999. RTSH je pojedinac iz Europske radiodifuzne unije.

1938. godine u Tirani je osnovana Radiotelevizija (RTSH). Otvoren je albanski televizijski program.

RTSH vodi dva jednostavna TV kanala, RTSH 1 i RTSH 2 (ranije poznatiji kao TVSH i TVSH 2, koji predstavljaju televiziju), jedan javni s RTSH kanalima, vodi dva DVB-T2 multipleksera, a drugi za obližnje kanale. Glavni multiplekser ima 5 radio kanala i 12 TV kanala. RTSH također pokreće satelitski multiplekser sa 6 stanica.

Oznake: rtsh 1, uzivo, online gledanje tv-a