Sandžak TV

Sandžak TV besplatno je srpski komercijalni televizijski kanal s regionalnom pokrivenošću posvećen lokalnim vijestima s područja Sandžaka i Raške. Sjedište tvrtke nalazi se u Novom Pazaru, ulica Dimitrija Tucovića bb.

Sandžak TV, koja od svog osnutka emitira preko satelita 2007. godine je nakratko prekinula satelitsko emitiranje zbog problema s licencom za emitiranje, te je u to vrijeme nastavila s emitiranjem samo na internetu. Sandžak TV, koji se trenutno emitira preko satelita, možete pratiti uz mogućnost gledanja Sandžak TV uživo na našoj stranici.

Sandžak TV uživo direct, nastavlja svoj tok emitiranja s nacionalističkim stajalištem. Objedinjavajući različite sadržaje o temama dnevnog reda, politike, svijeta, gospodarstva, sporta, tehnologije, obrazovanja i zdravstva.

 

Gledajte Sandžak TV

Sandžak TV osnovana je kao Ekran TV 29. prosinca 1998. kao prva televizija u Novom Pazaru.

Nakon 16. lipnja 2008. godine Sandžak TV uživo televizija mijenja ime u Universa, a novi vlasnik postaje Internacionalno sveučilište u Novom Pazaru. Glavna ideja sveučilišne televizije bila je da bude bastion za obuku novinara koji studiraju na Odsjeku za novinarstvo IUNP-a.

Od 11. svibnja 2011. godine televizijski kanal mijenja naziv u današnja Sandžačka televizija. Uz televizijski kanal, lokalna novinska agencija Sanapress (Sandžačka novinska agencija), Refref radio te novine Glas islama i Revija Sandžak su dio lokalnog Media centra u Novom Pazaru.

Sandžak TV kanal ima običnu publiku do turističkih događaja. No, zahvaljujući razumijevanju novinarstva u ovim događajima, publika se znatno povećala. Kanal emitira gotovo 24 sata uživo i postao je jedina prostorija za ljude koji žele saznati o događajima.

Javni TV kanal za gledanje uživo jedan je od najvažnijih kanala opozicije. Gledanost kanala, koji ne ispada s dnevnog reda s vijestima i političkim raspravama, znatno se povećala nedavnim prelaskom na HD format emitiranja. Naši korisnici koji su znatiželjni o streamu emitiranja Javne TV mogu pristupiti prijenosu ovog kanala putem naše stranice.