RTV Zenica

RTV Zenica (RTVZE) ili Radio-televizija Zenica je bosanskohercegovački javni televizijski kanal čiji je osnivač Skupština Zeničko-dobojskog kantona. Lokalna javna radio stanica Radio Zenica također je dio ove kompanije. Sjedište RTV Zenica nalazi se u Gradu Zenici. Program se uglavnom proizvodi na bosanskom jeziku.

RTV Zenica uživo direct e regionalni emiter (osnovan 1995. godine) koji posjeduje modernu opremu za emitiranje radijskih i televizijskih programa, kao i audio i video produkciju. TV program se trenutno emitira 24 sata na četiri frekvencije, a procijenjeni broj gledatelja je oko 104.028. RTVZE je član bosanskohercegovačke televizijske mreže TV1Mreža.

RTV Zenica je televizijski program s gotovo nacionalnom pokrivenošću u Bosni i Hercegovini, a u partnerstvu s O Kanalom emitira nekoliko regionalnih javnih i privatnih TV postaja. RTV Zenica gledateljima u BiH emitira popularne serije, filmove i sportske programe.

RTV Zenica uživo kanal možete gledati besplatni prijenos uživo 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu na našoj stranici. Isprobajte našu stranicu sada da saznate gdje i kada gledati RTV Zenica prijenos uživo na mreži. Sada možete posjetiti našu stranicu u bilo koje vrijeme.
 

Uživajte u besplatnom prijenosu
 

Ako RTV Zenica ne radi, jeste li pokušali ponovno učitati stranicu i gledati program uživo u visokoj razlučivosti? RTV Zenica svakodnevno emitira najbolje filmove, dokumentarne filmove i serije. Kako ne biste propustili najbolju seriju sa RTV Zenica. Zatim idite na našu TV web stranicu i gledajte besplatni TV stream.

Na našoj web stranici možete gledati besplatni prijenos uživo 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Isprobajte našu web stranicu odmah da saznate gdje i kada možete gledati RTV Zenica besplatno kanal uživo online. Sada možete pristupiti našoj web stranici u bilo kojem trenutku.

Jeste li pokušali ponovno učitati stranicu i gledati prijenos uživo u visokoj rezoluciji ako prijenos ne radi? RTV Zenica svakodnevno emituje najbolje filmove, dokumentarce i TV emisije. Kako ne bi propustili top TV emisije sa Zenicom.