GEM RTV

GEM RTV besplatno je počeo s emitiranjem 10. veljače 2010.u Srbiji nakon probnog emitiranja 18. siječnja 2009., sa sjedištem u Lazarevcu, osnovan je u okviru RTV-a. Ostali kanali pod okriljem RTV-a su RTV1, RTV2 i RTV3, čije je sjedište u Srbiji. Od 25. rujna 2018. godine kanal se emitira u HD formatu. Kanal, koji je od dana osnivanja pred publikom s različitim sloganima, konačno susreće publiku sloganom. Gledajte GEM RTV uživo Korištenjem opcije možete pratiti stream emitiranja kanala i pristupiti programima uživo i bez prekida.

Kanal koji općenito preferira zadržati puls dnevnog reda u streamu emitiranja; Pažnju publike uspio je privući sa muzičkim programima, vijestima, dokumentarcima i naravno radio televizijom. GEM RTV uživo direct, koji je fokusiran na vijesti i dnevni red, svoje gledatelje susreće i s različitim sadržajima. Kanal koji je pred publiku izašao s programom u drugačijem formatu zbog epidemije koronavirusa, svoje goste je neko vrijeme ugostio uživo uz program Ostani doma, došli smo.

 

Gledajte uživo vijesti

Na kanalu se prikazuju bilteni vijesti s njihovim sadržajem koji postavlja dnevni red. Jutarnje i večernje vijesti radnim danima određuju dnevni red zemlje. Ovaj kanal je moguće gledati bez prijave na youtube uz mogućnost gledanja mobilnog tv-a.

GEM RTV potpisao je s brojnim producentima novu sezonu i sprema se izaći pred publiku s brojnim novim serijama. Svakog ponedjeljka se emitiraju nove epizode svih serija na ovom kanalu.

GEM RTV uživo ima emisije pripremljene s perspektivom koja favorizira objašnjavanje ekonomije na jasan i jednostavan način umjesto kićenih i teško razumljivih rečenica. Programi su među izvanrednim programima kanala. Ako ste jedan od onih koji radoznalo prate ekonomsku agendu, kanal možete pratiti putem naše stranice uz mogućnost gledanja GEM RTV uživo.

Uz uslugu gledanja uživo GEM RTV nudimo vam mogućnost da ovaj kanal gledate bez prekida, bez zamrzavanja i besplatno, bez potrebe za prijavom.