RTS2

RTS2 besplatno je kanal koji uglavnom emitira u kategorijama rasprava, politike i ekonomije. Svoj životni vijek započeo je 31 Decembra 1971 godine i od tada emitira svaki dan. Riječ je o kanalu RTS grupe. Najtočnije i najaktualnije vijesti o Srbiji i svjetskoj agendi uvijek se dijele na prvoj RTS2. Trenutne vremenske prilike, podaci o burzi i tečajevi dostupni su i na RTS2. Osim političkih vijesti, uživo se na RTS2 emitiraju i modne, zabavne i sportske vijesti.

RTS2 Stream možete gledati na svom pametnom TV-u, stolnom računalu, prijenosnom računalu, iPhoneu i Android telefonu, iPadu i Android tabletu i svim mobilnim uređajima. Možete odabrati HD ili SD kvalitete ovisno o brzini i propusnosti vaše internetske veze. Programe koje želite gledati možete gledati uživo 24 sata dnevno.

 

Gledajte vijesti RTS2

RTS2 uživo direct je srpski javni TV kanal kojim upravlja RTS. Usredotočuje se na kulturu, uz ponudu glazbe i sportskih događanja. Sjednice Sabora također se prenose uživo na RTS2.

Iako u prosjeku ne privlači veliku gledanost, RTS2 često može osvojiti dan gledanja posebnim sportskim događajima ili posebnim parlamentarnim raspravama. RTS2 uživo emitira i dječje i edukativne programe te reprize starih srpskih dramskih i humorističnih serija.

Otvorena 1971. godine, do prelaska RTS1 na kolor sredinom 1970-ih, bila je jedina srpska televizijska postaja u boji.

RTS2 je nacionalni televizijski kanal. Možete posjetiti ovu stranicu da biste gledali TV uživo. Ako želite gledati ovaj kanal u Full HD kvaliteti, možete iskoristiti ovu priliku posjetom našoj stranici.

Ako želite bez problema gledati TV uživo, možete posjetiti našu stranicu i gledati sve TV kanale bez zamrzavanja. Također uživajte u gledanju besplatne televizije uživo bez potrebe za prijavom na kablovskoj i youtube.

Kanal, koji emitira na nacionalnoj razini u Srbiji i ima programe na visokoj razini u usporedbi s drugim nacionalnim kanalima koji nastavljaju svoj život emitiranja, uspio je zauzeti svoje mjesto među Srpskim kanalima tako što je za kratko vrijeme stekao priznanje javnosti.