TV Sitel

TV Sitel uživo osnovana je 22. siječnja 1993. kao druga privatna i nezavisna TV postaja u Sjevernoj Makedoniji. Trenutačni broj zaposlenih iznosi oko 150 (upravni i urednički odbor, novinari, reporteri, spikeri, tehničko osoblje, marketing i administracija), a postoji i veliki broj dopisnika i vanjskih suradnika. Sitel TV emitira mnoge vrste žanrova, uključujući informacije, kulturu, umjetnost, dokumentarne, zabavne, sportske i dječje programe. No, glavni proizvod je "Informativni program", koji uključuje središnje vijesti koje se emitiraju u 19:00 i 23:00 (ili 23:15), kratke vijesti emitirane u 16:00, kao i okrugle stolove, intervjue i dijaloge.

Nedavne ankete makedonskih gledatelja pokazuju da je Sitel TV najgledaniji televizijski emiter u Sjevernoj Makedoniji otkako je prethodno najpopularniji kanal A1 pao u stečaj.

Početkom 2007. godine TV Sitel uživo direct počeo je emitirati svoj program preko satelita koji pokriva svugdje u svijetu. Trenutno se emitira na Eutelsat W2 i Intelsat 901 publici u Europi, SAD-u, Kanadi i Australiji.


Dostupnost gledanja uživo

Moguće je da se osjećate kao da gledate televiziju, zahvaljujući činjenici da vam donosimo TV prijenose visoke definicije. Čak i ako se nalazite u drugoj zemlji osim regiona, zahvaljujući svojoj internetskoj vezi, možete biti svjesni prijenosa uživo na TV Sitel-u i možete pratiti svoj omiljeni sadržaj bez ikakvih ograničenja mjesta održavanja. Kada koristite opciju za gledanje TV Sitel online , nećete propustiti rekordnu seriju i moći ćete uživati ​​u streamu gdje god se nalazili.

Među brojnim emisijama želimo istaknuti: dnevne vijesti, političke emisije, vijesti, kontakt zabava, dječje emisije, sportska natjecanja, trenutni filmovi i serije, kao i poznati dokumentarni filmovi. Raznolikost programskog sadržaja koji se svakodnevno nudi privlači sve veći broj gledatelja. Prema svim medijskim istraživanjima, trend povećanja publike programa već je dugo prisutan. Stoga su reklamni prostori sve više meta mnogih kupaca i oni mogu predstaviti svoju robu i usluge po slobodnom izboru i pristupačnim cijenama. Marketinški tim kanala TV Sitel besplatno odgovoran je za uspješnu prezentaciju svega toga. Iza funkcionalnosti televizora stoji menadžerski tim koji se sastoji od oko 80 drugih zaposlenika koji su profesionalno obučeni i obavljaju svoje dužnosti na najprofesionalniji mogući način.