Vesti TV

Vesti TV besplatno su srpski obavještajni kabelski televizijski kanal sa sjedištem u ulici Neznanog junaka 1 u Beogradu. Vlasnik kanala je podružnica Pink International Company Pink Media Grupe.

Gledanost kanala, koji ima vrlo bogat stream prijenosa, raste iz dana u dan, a 1 milijun producenta uspijeva čuti svoj glas. Naši pratitelji koji su zainteresirani za sektor poljoprivrede također mogu pratiti kanal na našoj web stranici i doći do kanala bez prekida uz opciju gledanja besplatno Vesti TV uživo bilo kada.

Vesti TV uživo direct je pokrenut 30. travnja 2013. godine. pod imenom Pink 3 , 20. travnja 2015. godine. mijenja naziv u Pink 3 info , a naziv Vesti počinje koristiti 15. veljače 2021. godine u 20 sati.

 

Pratite Vaš Omiljeni Kanal Vesti TV

Kanal emituje emisije poznatih novinara i voditelja, poput Ksenije Vučić, Dušice Spasić ,Srđana Predojevića.

Vesti TV uživo može se gledati s bilo kojeg mjesta na kojem ste spojeni na internet. Osim pametnih televizora i stolnih računala, mogu se pogledati i iPhone i Android telefoni, iPad i Android tableti i prijenosna računala. Možete ga gledati u HD ili SD kvaliteti prilagođavanjem rezolucije u skladu s brzinom interneta. Ne morate platiti niti se registrirati. Možete pristupiti besplatnim Vesti TV prijenosima s više od 40 drugih kanala.

Ovdje su I dokumentarni filmovi u mnogim kategorijama na kanalu. Kako se gledaju dokumentarci iz mnogih područja poput povijesti, avanture, kulture i znanosti, stvorili su publiku koja željno iščekuje sljedeći.

Čini se da će Vesti TV ovim uspjehom postići još veći uspjeh. Normalno, možemo reći da se dokumentarni programi uglavnom emitiraju na međunarodnim kanalima. No, velika je šansa da ovaj kanal, koji je naš nacionalni kanal, emitira i besplatne dokumentarne filmove. Mnogi ljudi žele gledati produktivne programe sa svojom obitelji kad dođu kući. Na kanalima vidimo serije koje nisu prikladne za obitelji i programe časopisa koji ne dodaju nikakve informacije. Ako ovako razmišljate i tražite kanal koji će dodati informacije, definitivno ste na pravoj adresi.