OBN TV

OBN (skraćenica od Open Broadcast Network) je lokalna televizijska mreža koja emitira TV kanal u Bosni i Hercegovini. Sjedište ove televizije je u Sarajevu, naselje Pofalići.

OBN TV uživo direct je izvorno označavao Open Broadcast Network, kada je tvrtku 1996. godine osnovao Ured visokog predstavnika i Europska unija. Bio je orijentiran na opće vijesti, a međunarodni vlasnici su u njegov razvoj kao neutralnog televizijskog kanala uložili oko 20 milijuna USD.

Od 1996. godine za ovaj bosanskohercegovački televizijski kanal postojala su tri različita loga. Prvi logo kanala bio je u upotrebi od 1996. do 1999. godine, drugi logo je u uporabi od 1999. do 2005., a treći i sadašnji logo je u upotrebi od 2005. godine.
 

Pratite OBN TV sadržaj bilo gdje, na bilo kojem uređaju

Ne morate pratiti program koji želite gledati na TV-u, zahvaljujući alternativi za gledanje uživo Fox TV koju vam nudimo. Emitiranju OBN TV uživo možete pristupiti istovremeno ulaskom na našu stranicu sa svojih mobilnih uređaja, računala ili tableta. Nije važno gdje se nalazite ili karakteristike uređaja na koji se pokušavate prijaviti. Možete pratiti prijenos uživo bez prekida. Sve dok imate internetsku vezu bez zamrzavanja ili prekida, možete gledati TV serije i programe u streamu emitiranja 24 sata.

Ne morate biti član naše stranice niti plaćati naknadu za uslugu kako biste istovremeno pratili stream emitiranja OBN TV. Svoje omiljene TV serije i programe možete pratiti uživo u visokoj razlučivosti bez davanja ikakvih informacija. Ako ste vani kako biste gledali program koji želite, moguće je vratiti se kući ili pogledati produkcije koje volite, a da ne morate napustiti svoju udobnu fotelju ako se televizor ne vidi u prostoriji u kojoj sjedite.

Praćenjem popularnog sadržaja s alternativama za HD gledanje možete povećati užitak gledanja i dobiti više užitka u programu koji gledate. Nismo vam zakomplicirali da počnete gledati TV uživo kao platformu zbog koje ćete je poželjeti gledati na TV-u. Nakon što se prijavite na našu stranicu, možete automatski početi istovremeno gledati prijenos uživo tako da pronađete naziv OBN TV besplatno i kliknete ga. Možete gledati prijenos emitiranja kao i gledati trenutni prijenos bez zamrzavanja.