SAT TV

SAT TV besplatno, koji je prvi put osnovan kao lokalni TV kanal 2005. godine, licenciran je kao SAT TV produkcija u skladu sa Zakonom o radiju i televiziji. Kao rezultat kasnije otvorenih tužbi i sudova, kao Nacionalni kanal, prvi put je počeo emitirati po po Srbiji 30. listopada 2007. godine, uloženim ulaganjima i povećanim odašiljačima. Nakon početka Satelitskog emitiranja u veljači 2007., stekao je pravo emitiranja u cijelom u regijonu uključujući Europu, Aziju i Ameriku zahvaljujući Satelitskom emitiranju. Nacionalni kanal uživo Možete pristupiti prijenosu emitiranja na našoj web stranici.

Logo SAT TV uživo direct je jedinstven sam po sebi i ostao je isti iz godine u godinu. Sa svojom publikom okuplja razne programe o sportu, gospodarstvu, zdravstvu, znanosti-tehnologiji i kulturi. Osim toga, radijski kanal pod nazivom SAT TV radio, koji je osnovan u sklopu SAT TV produkcije, započeo je s emitiranjem 2016. godine i nastavio s emitiranjem paralelno s SAT TV-om vremena na vrijeme te svojim slušateljima putem radijskog kanala prezentirao različite programe.

 

Prijenos kvalitetnih emisija

Osim toga, na Nacionalnom kanalu, koji ugošćuje vijesti/programe dnevnog reda kao što su  kulturne/umjetničke programe, glazba, umjetnički život, znanost i društvo u svoj prijenos. Kako biste ovaj i mnoge slične programe gledali uživo i nesmetano, možete pratiti prijenos prijenosa na našoj web stranici uz opciju gledanja SAT TV uživo.

Spominju se mnoge teme, od aktualnih kretanja u gospodarstvu do pulsa gospodarstva. Činjenica da se program odvija uz izravni prijenos dobila je punu ocjenu publike.

Osim kulturnih programa, puno se gledaju i informativni sadržaji i otvorene sjednice. Kanal, koji uključuje majstore novinare i voditelje programa, jedan je od najgledanijih kanala u posljednje vrijeme.

Glazbeni prijenosi i imena područja su kojima se kanal često bavi. Činjenica da je sjedište publikacije također odražava solidarnost i jedinstvo za njegove sugrađane u inozemstvu. Ako imate ikakvih pitanja kontaktirajte nas.