N1 HR

Dobro došli na stranicu zagrebačkog studija TV N1 HR uživo, prvog regionalnog informativnog kanala koji vijesti emitira 24 sata dnevno, putem kablovskih operatera. TV N1 je ekskluzivni regionalni partner TV mreže CNN.

Na ovoj stranici nudimo vam najnovije vijesti i informacije iz Hrvatske, regije i svijeta.

Pored stranice s regionalnim vijestima N1Info, naše vijesti iz Srbije i Bosne i Hercegovine možete pratiti i putem naših specijaliziranih stranica N1 Srbija i N1 BiH. 


Neprekidni streaming  N1 samo na našoj web stranici 24/7

Na N1 HR besplatno, koji se establirao svojim dnevnim programom, lako možete gledati sadržaj koji vam je draži na webu. Naša stranica, koja nudi mogućnost gledanja, emitira kanal u isto vrijeme kada se emitira televizija izuzetno kontinuirano i kvalitetno. Ako želite, gledajte N1 stream na našoj web stranici i ako želite, možete početi gledati sadržaj koji želite gledati kada dođe vrijeme bez TV-a. Uz sadržaj u kojem uživate možete izbjeći smetnje koje se javljaju u prijenosu od samog početka. Ako postoji problem s vašim televizijskim, satelitskim ili kabelskim prijenosom, gledajte prijenos uživo na našoj web stranici i možda nećete propustiti ni minutu programa koji gledate.

Ne morate kreirati pretplatu ako želite besplatno gledati programe u N1 streamu s naše web stranice uz uslugu N1 HR uživo direct  Internet gledanja. Osim toga, ne morate plaćati nikakve naknade za serije i emisije koje gledate uživo. Sve dok imate internetsku vezu i alat koji vam omogućuje pristup našoj stranici, možete gledati prijenos uživo na N1 jednim klikom bez potrebe za mijenjanjem lokacije. možete pratiti programe koji vas zanimaju tijekom dana bez vremenskih ili dnevnih ograničenja. i dalje obavljate svoj svakodnevni posao, a s jedne strane, uz pregledno sučelje naše stranice, i dalje gledate svoje omiljene emisije, a da se ne izgubite bez obzira nalazite li se u okruženju u kojem nema televizije ili ne.