Red TV

Red TV besplatno je srbijanski plaćeni televizijski kanal koji se distribuira u Crnoj Gori, Bosni i Srbiji, u vlasništvu Pink International Company.

Pokrenut 4. studenog 2012. kao Pink 2, kao Crvena TV počeo je emitirati 3. listopada 2020.

Mreža emitiranja temelji se na originalnim zabavnim programima vlastite produkcije, kao i filmovima.

RED TV uživo direct također često spominje modernu poljoprivredu i organsku poljoprivredu u svom prijenosu uživo. Programi s informacijama o proizvodima i usjevima, sadržaji u kojima se Srbija promiče sa svih strana, sajamski vodiči u kojima se prenose intervjui i programi s informacijama o raznim biljkama prate se s velikim zanimanjem u prijenosu.

 

Gledajte RED TV

Red TV okuplja mnoštvo sadržaja poput sporta, TV serija, vijesti, reality showova i natjecateljskih programa na jednom kanalu. Gledajte Red TV uživo jedan je od najboljih kanala koji se mogu gledati besplatno 24/7. Najgledanije vijesti na Balkanu emitiraju se na Red TV-u. Među emisijama mjesto nalaze i programi narodne glazbe.

Utrčite se do svoje publike, nema drugog kanala na Balkanu koji zajedno emitira toliko sportskih grana. Također nudi programe vezane uz mnoge sportske grane kao što su nogomet, atletika, kick boxing i triatlon. Također emitira intervjue i programe pitanja i odgovora sa sportistima te programe koji kombiniraju tehnologiju sa sportom.

Kanal također ima informativni program koji se emitira samo petkom zbog ograničenih mogućnosti.

Edukativni programi i sadržaji emitiraju se na kanalu tijekom cijelog dana. Istodobno, informativni bilteni i vremenski bilteni upoznaju publiku. U dane kada se imenici ne emitiraju, filmovi dolaze na platna. Ako želite gledati ovaj kanal u Full HD-u bez prekida i besplatno, ovaj užitak možete doživjeti na našoj web stranici usluge mobilne televizije.

S obzirom na ovu situaciju, s ponosom vam predstavljamo dnevni prijenos RED TV. Ujedno vam omogućujemo gledanje RED TV serijala i prijenosa uživo gdje god i kad god želite, na uređaju koji želite.