TV Koper

Televizija Koper (TV KC) je televizijski kanal na slovenskom i talijanskom jeziku koji se nalazi u Kopru u Sloveniji. Koncept uključuje film Tele Koper noću (kad ga je Rai slao nekoliko tjedana), vijesti, sport, dječje emisije i kratke priče. Filmovi su režirani na svom autentičnom jeziku s natpisima grupiranim u dva podija ispod i iznad slovenskog talijanskog.

Televizija Koper Capodistria slovenski je televizijski kanal izgrađen u Kopru u Sloveniji. Medijski medij pomaže manjinama koje govore talijanski u Hrvatskoj i Sloveniji. Može se naći i u talijanskom središtu.

RTV - TV Koper Prijenos RTV - TV Koper, koja se razlikuje po svojim političkim projektima i vijestima uživo, u svakom slučaju možete pratiti u našoj zakladi. Naša stranica RTV - TV Koper, koja uključuje neprekinuti prijenos bez smrzavanja, sadrži trenutni protok prijenosa kanala.

Brojne izvještaje RTV - TV Koper Tv možete dobiti s naše stranice bloga, koja uključuje vijesti iz Slovenije i svijeta, aktualne vijesti i slično. RTV - TV Koper novinska je postaja u vlasništvu Radiotelevizije Slovenija.

Povijest

6. svibnja 1971, kanal se počeo emitirati, dogovarajući se oko kanala 27 na UHF brojčaniku, dok privatna zrakoplovna televizija još uvijek nije postojala u Italiji. Medij je imao skeptično stabilnu sliku: uglavnom je bio u mraku. Stoga je diverzija bila dobro poznata na području inkluzije, talijanskom gradu Furlanija-Julijska krajina i hrvatskom dijelu Istre. Bila je to druga jugoslavenska memorijalna stanica nakon RTS2.

U vrijeme kada je TV Koper-Capodistria osnovana i naišla na dobre kritike u dijelovima Italije u blizini Jugoslavije, neki ambiciozni Talijani osnovali su organizaciju privatnih odašiljača širom Italije, uništavajući ograničenu infrastrukturu koju je RAI stvorio dok su gledatelji tražili rutinske dječje emisije, stanice, sport , filmovi s naslovima, vijesti na globalnom nivou i dobro poznati aranžman. Televizija Koper-Capodistria značajno je omogućila Italiji da primi PAL-ov primarni TV standard, isto toliko Talijana kupilo je PAL televizore za konfiguriranje medija.

1976. godine, Sveti sud Italije odlučio je da se na talijanskom tlu mogu graditi atraktivne, potpuno investicijske stanice. Kao rezultat toga, sljedećih su godina stvoreni mnogi TV sadržaji iz susjedstva, svi u mraku. Zanimljivo djelo televizije Koper-Capodistria dovršeno je, a troškovi oglašavanja i dalje presušuju.

Palača Tarsia, sjedište TV Koper-Capodistria (fotografija iz 2016., koja opisuje logotip mijenjajući ga u svojoj 45. komemoraciji)

U vrijeme novog sudjelovanja Italije i Slovenije, uz pomoć tehnika za regiju Furlanija-Julijska krajina i talijanske vlade, kroz suradnju Narodnog sveučilišta u Trstu i Talijanske unije, TV Koper počeo je emitirati putem satelita širom Europe pomoću Eutelsat Hot Bird 13 ° East, 2006. godine. To je još jedna snaga za razvoj kanala i širenje njegovih projekata.

TV Koper-Capodistria seli se u Italiju šireći svoje medije kroz javnu sferu i talijansku satelitsku TV atrakciju, koja djeluje u okviru satelita Eutelsat Hot Bird 13 ° istočno, iako su neki od planova, među ostalim, dostupni i na slovenskom teritoriju. satelit 18. svibnja 2010. Stanica je završila svoj praktični prijenos, započinjući emitiranje na kompaktnoj zemaljskoj televiziji 30. studenog 2010.

Popularne emisije

Kanal pokriva obližnje vijesti s dviju strana svijeta, globalne, teritorijalne. Aspekt članaka za kulturne programe. Predstavljaju se izvještajima, narativima, susjednim društvenim životom u Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji i fokusiraju dizajn časopisa na teritoriju.

Kanal je izvrstan po svojoj glavnoj glazbenoj video produkciji u bivšoj titoističkoj Jugoslaviji, ali pored Italije, ističući mainstream zapadne glazbene kompilacije tijekom 1980-ih, dok je njihov organizator Dario Diviacchi pozvao na zvjezdanu poziciju u svojoj mladoj TV naciji. Emisija pod nazivom "Video Mix" emitirala se svakog četvrtka navečer. Telefon u dizajnu s TV posjetiteljima koji su odlučivali među glazbenim kompilacijama koje će kružiti tijekom proizvodnje, Alex Bini predstavio je kasnije.

1985. glazbeni medij označen je izravno u Italiji, gdje je produkcija bila treća najposjećenija TV emisija.