Golica TV

Opće informacije o kanalu

Golica TV slovenski je glazbeni (zabavni) društveni TV projekt u neposrednoj blizini. Ovaj glazbeni program nudi vam emisije i snimke. Golica TV s emitiranjem je započela 2005. godine. Otprilike u to vrijeme započela je s emitiranjem programa putem okvira za vezu i satelita i smjestila se između veza i obližnjih televizora. Inovativan u odnosu na korelacijski sustav sa slovenskim multipleksom u kolovozu 2012. stekao je reputaciju jednog od najvažnijih TV programa u Sloveniji, što je očito u svakoj slovenskoj kući. Svojom programsko-glazbenom zavjerom čini ga glavnim TV programom u Sloveniji, a identificirajući samo slovenski poznatu glazbu i društvo, poboljšava pažnju pojedinca prema društvenoj baštini, otvorenosti i kulturi, kao i prema slovenskom legitimitetu.

Golica TV je slovenski međunarodni TV kanal. Golica usmjerava pojedinačnu glazbu na slovensko tržište telekomunikacija. Stanica nudi veliko carstvo glazbenih računa stanovništva, iznenađenja u emisijama uživo i slično. Sve ponude nude se na legitimnoj web stranici www.golica.si

Golica TV priključak je za glazbenu TV emisiju koja se emitira u Sloveniji. Golica TV, prvi slovenski konektor za glazbenu televiziju, prošao je prodor ostalih slovenskih glazbenih kanala i dao alternativne upute slovenskoj glazbenoj grupi.

Razumijevanje emitiranja kanala

Golica TV emitira turske glazbene spotove koje vanjski voditelji komponiraju svake minute i svaki dan. Kao prvi slovenski glazbeni kanal, Golica TV postala je atrakcija u kojoj stručnjaci i obožavatelji dolaze u iskušenje da otkriju glazbene vijesti i proširenja.

Golica TV prvi je slovenski glazbeni kanal

Osnovna video glazbena postaja koja se emitirala na Tele On TV nakon emitiranja, zajedno s emitiranjem, glazba inovacija imala je važne trenutke tijekom svog života. Nagrade Golica TV Music Video, koje glazbena institucija proizvodi od 1995. godine, prešle su još jednu barijeru.

2004. godine, prije ili kasnije, 24-satna interakcija o samoseljenju preselila se i pretvorila u SDIF diplomaciju.

Tada je nastao Golica Holding. Golica Holding, kralj svjetskih prava na televiziji, surađivao je u suradnji s brojnim kanalima. Golica TV je televizijska kuća za izazove i podršku Miss Slovenije od 2009. godine. Zapravo je na novoj televiziji Golica povećala kvalitetu zvuka i slike SDIF-a, a glazba je postala izravna linija tekućih tema.

Golica Tv, koja je odvojena svojim misterioznim video zapisima uživo, možete uživo gledati u našoj organizaciji u bilo kojem kadru koji vam zatreba. Na našoj poveznici Golica TV, koja uključuje izborne produkcije, trenutni tok sinkronizacije kanala dostupan je korak po korak.

Mnogo članaka o Golica Tv možete dobiti na našem linku na blogu, koji uključuje stranu video glazbu, kopče i najnovije vijesti iz svijeta glazbe. Golica TV službeni je glazbeni program u vlasništvu Golica TV Holdinga.

Adresa studija:

Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana / Slovenija

Kontakt i adresa

Topstream doo, Dunajska cesta 156,1000 Ljubljana / Slovenija

E-mail i broj

[email protected]

+386 (0) 51 674 262

Informacije o kabelskim sustavima

Telemach - Kanal 505

Amis - Kanal 422

Telekom - Kanal 16

T-2 - Kanal 122

Informacije o satelitu

Satelit: Eutelsat W3C

Transponder: C1

Frekvencija dolazne veze: 11220,75 MHz

Polarizacija: H

Brzina prijenosa: 30.000

FEC: 3/4

Pokrivenost: Europa A

DVB-T multipleksi C