Kurir TV

Kurir TV uživo je srpski pretplatnički televizijski kanal koji se prikazuje od 28. lipnja 2020. godine. Kanal je u vlasništvu Adria Media Grupe, koja je u vlasništvu Igora Žeželja i Mondo Inc. Sjedište kanala nalazi se u Vlajkovićevoj 8, Beograd.

Kurir je objavljen u ožujku 2020. godine, kada je Regulatorno tijelo za elektroničke medije izdalo dozvolu za pružanje medijskih usluga temeljem zahtjeva Adria Media Group.

Zahvaljujući našim Kurir TV HD opcijama gledanja uživo, moguće je jasnije gledati sadržaj bez žrtvovanja kvalitete slike. Mnoge publikacije kojima možete odmah pristupiti koristeći svoje mobilne uređaje udaljene su samo jedan klik od naše stranice. Zahvaljujući Kurir TV emitiranju koje nudimo besplatno i u visokoj razlučivosti, nećete morati prekidati svoje TV serije i svoje omiljene programe.

Zahvaljujući našem sučelju stranice jednostavnom za korištenje, možete odmah pratiti prijenose bez gubljenja nepotrebnog vremena. Možete se odmah pridružiti streamu emitiranja klikom na logo Kurir TV besplatno na našoj web stranici. Možete uživati ​​u svim sadržajima bez dugog čekanja i mucanja.

 

Prijenos i emitiranje

Doslovno možete osjetiti uzbuđenje programa kao što su Majke&Snajke i Bar Rijaliti, koji se vole i prate također i u Turskoj. Imat ćete priliku da svoj dan provedete zabavnije uz naše opcije za gledanje TV uživo koje vam omogućuju da pratite prijenos prijenosa svaki dan i svaki sat.

Zahvaljujući našem izboru za gledanje u inozemstvo, možete jednostavno gledati Kurir TV uživo direct bez gubitka kvalitete slike. Znatan broj distribucija omogućuje vam kupnju prednosti vašeg prijenosnog sata koji je udaljen samo nekoliko koraka od naše stranice. Zahvaljujući nasem televizijskom emitiranju koje nudimo besplatno i s povećanim stupnjem složenosti, možete gledati svoje serije i svoje emisije bez prekida.

Zbog jednostavnog korištenja naše stranice možete osloboditi ruke od besmislenog traženja i gubljenja vremena. Možete se pridružiti streamu prijenosa klikom na logotip na našoj stranici. Možete se uključiti u cijelom svijetu bez dugog zaustavljanja i zamuckivanja.