N1 SRB

N1 SRB uživo direct  je 24-satni kabelski informativni kanal pokrenut 30. listopada 2014. Kanal ima sjedište u Ljubljani, Beogradu, Sarajevu i Zagrebu i pokriva događaje koji se događaju u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Dostupan na kabelskoj televiziji u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, N1 je lokalni partner i podružnica CNN International-a putem ugovora s londonskim Turner Broadcasting System Europe. Kako je usmjerena na publiku triju zemalja u kojima ima sjedište, ima tri odvojene uređivačke politike, zasebne reportere, TV studije te internetske i mobilne platforme. U slučajevima kada se vijesti preklapaju, prezentiraju se zajednički.

 

Kontinuirano emitiranje N1 SRB gdje ćete na vrijeme uhvatiti svoj omiljeni sadržaj

Sadržaj koji vam je draži možete bez muke pratiti na netu na N1 SRB uživo, koji je svojim dnevnim programima došao do izražaja. Naša stranica, koja nudi mogućnost gledanja, emitira kanal u identično vrijeme jer televizija emitira iznimno kontinuirano i kvalitetno. Ako želite, gledat ćete stream emitiranja N1 na našoj stranici, a ako želite, počet ćete gledati sadržaj koji želite gledati kada dođe vrijeme, bez potrebe za televizijom. Za sadržaj koji vam se sviđa, moći ćete spriječiti smetnje koje će se pojaviti unutar emitiranja od samog početka. Kada postoji problem zajedno s vašim TV, satelitskim ili kabelskim prijenosom, i dalje ćete gledati prijenos uživo na našoj stranici i možda nećete propustiti niti jednu minutu programa koji gledate.

Ne morate kreirati pretplatu nakon što želite besplatno gledati programe unutar N1 streama s naše stranice koja ima internetsku uslugu gledanja N1 SRB besplatno. Osim toga, ne morate plaćati nikakve naknade za serije i programe koje gledate uživo. Sve dok imate internetsku vezu i alat koji vam omogućuje da se prijavite na našu stranicu, gledat ćete prijenos uživo na N1 jednim klikom bez potrebe da mijenjate svoju lokaciju. Moći ćete pratiti programe kojima ste fascinirani tijekom dana bez vremenskih ili dnevnih ograničenja. I dalje ćete obavljati svoj svakodnevni posao, a s jedne strane, uz jednostavno sučelje naše stranice, također ćete gledati svoje omiljene programe bez obzira na to jeste li u okruženju u kojem nema televizije ili ne.