Mreža TV

Mreža TV besplatno je bosanskohercegovačka televizijska mreža osnovana 2011. godine.

Sindiciranim programom pod oznakom "Mreža" 8 TV postaja uspjelo je pokriti 92,12 posto teritorija Bosne i Hercegovine uključujući veće bosanskohercegovačke gradove (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Brčko, Tuzla). Mreža TV emitira TV serije, telenovele, filmove i zabavne emisije. Prijenos novog kanala započeo je 2011. godine putem kabelske televizije i satelita,

Mre
ža TV uživo direct se temelji na zabavnim i međunarodnim serijama. S općim programiranjem za sve ciljne skupine, komercijalni cilj Mreza TV-a je mlada i urbana publika.Najveći dio Mreza TV mreže čine strane serije, uglavnom iz Balkana.Istaknuti sadržaji uključuju kino u udarnom terminu s otvorenim premijerama holivudskih produkcija. Osim beletristike, Mreza TV ima mnogo programa iz vlastite produkcije.

Novi menadžment nastavio je svoju snažnu predanost zabavi, uz značajnu prisutnost premijera serijala u udarnom terminu. No, zadržani su i informativni prostori koji čuvaju duh izvornog kanala, poput dokumentarnih filmova o prirodi ili programa putovanja  usmjereni su na obrazovanje i razmjenu znanja.
Kanal se oglašava kao televizijski kanal s punom uslugom s visokim udjelom originalnog sadržaja, posebno dokumentarnih filmova i drama, nudeći vijesti i aktualnosti, obrazovanje, umjetnost i zabavu za sve.


Gledajte Mreža TV

Mreža TV uživo ovisi o zabavi i globalnim serijama. Uz opći program za sva ciljana okupljanja, poslovni cilj Mreže TV-a je mladenačka i gradska publika.

Najveći dio Mreža TV programa su serije, u osnovi s Balkana. Istaknute pogodnosti pamte film za idealno vrijeme s otvorenim za debi hollywoodskih kreacija. Uz iznimku beletristike, Mreža TV ima mnoge vlastite projekte.

Nova uprava nastavila je s područjima snage za svoju stranku, uz kritičnu prisutnost najvišeg državnog čelnika serije u ranim večernjim satima. Ipak, sačuvana su i poučna svojstva koja čuvaju dušu prvih kanala, na primjer, priče o prirodi ili projekti putovanja usredotočeni su oko školovanja i dijeljenja informacija.

Postaja se publicira kao TV utor s punom administracijom s velikim brojem prvih zadovoljnih, posebice narativa i emisija, nudeći vijesti i suvremene teme, upute, izradu i zabavu za sve.