Balkanika Music TV

Balkanika Music TV uživo direct je nadnacionalna glazbena satelitska TV koja nudi 24-satni, prvi takve vrste, jedinstveni obrazovni i zabavni program namijenjen publici u Bugarskoj, u balkanskim zemljama i stalno naseljenim balkanskim zajednicama.

Balkanika Music TV objedinjuje glazbene projekte s Balkana i predstavlja je u preciznom hit selekciji što je čini jedinom među glazbenim programima koji se nude na bugarskom, balkanskom i svjetskom TV tržištu.

Balkanika Music TV počela je s emitiranjem 15. kolovoza 2005. u SD formatu, a od lipnja 2013. dostupna je i u Full HD formatu. TV postaja dio je medijske grupe – Q Music Media Group Ltd., dio Music Media Clustera.

Balkanika Music TV predstavlja glazbeno bogatstvo zemalja Balkanskog poluotoka – Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Turske. Televizija je most na Balkanu – ujedinjuje glazbu regije, bez obzira na geografsku, političku, ekonomsku, vjersku ili etničku pripadnost.

Balkanika Music TV uživo moderna glazba sa Balkana. Glazbeni stilovi koji se prikazuju na televiziji su pop, rock, dance, r’n’b, etno, hip-hop i drugi, precizno izbalansirani s obzirom na interese i stavove publike. Osim selekcije video spotova iz svih zemalja Balkanskog poluotoka, televizija prenosi velike koncerte, popularne festivale i druge važne događaje na Balkanu.

 

Gledajte stream-ove potpuno besplatno
 

Balkanika Music TV je glazbeni i kulturni most na Balkanu. Televizija zabavlja, obogaćuje glazbeni ukus i njeguje toleranciju, spajajući glazbeno i kulturno bogatstvo cijelog Balkanskog poluotoka, bez obzira na geografski, politički, gospodarski, vjerski ili etnički značaj.

Balkanika Music TV besplatno je medij u kojem balkanski umjetnici mogu predstaviti svoje projekte izvan svojih nacionalnih granica i kroz njega upoznati se s glazbenim bogatstvom zemalja u regiji. Za gledatelje, ovo je jedini medij u kojem mogu gledati spotove iz svih balkanskih zemalja.

Balkanika Music TV zabavlja i ujedno informira gledatelje o balkanskoj glazbi, umjetnosti i kulturi prema zastupljenosti naroda na Balkanskom poluotoku – Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Makedonija, Crna Gora, Rumunjska, Slovenija , Srbija i Turska. Identificira se kao televizija svih balkanskih naroda, bez obzira na dob, spol, nacionalnost, vjeru, etničku pripadnost i prebivalište.