Nova M

Osnovan od strane Serbian Pink International Company, Nova M je poslovao kao podružnica u Crnoj Gori. Pokrenuta je u prosincu 2002. sa sjedištem u Podgorici s dodatnim studiom u Budvi izgrađenim i otvorenim tijekom ljeta 2005. U lipnju 2018. Pink International Company prodala je Direct Media svoju crnogorsku i bosanskohercegovačku diviziju – Pink M i Pink BH, respektivno.

Nova M besplatno je kanal zabave i vijesti koji nudi najbolje sportske sadržaje, kao i najbolje serije i filmove u Crnoj Gori.Najmlađi gledatelji mogu pogledati Kefalicu, te vrhunske crtiće.

Nova M prenosit će sve utakmice nogometne reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, UEFA-inog novog formata natjecanja kao i sve utakmice koje reprezentacija igra u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Kup 2022 u Kataru.

Najbolje turske TV serije i drugi šou-programi dostupni su na Novoj M uz vijesti koje pokrivaju vrhunska događanja u Crnoj Gori, regionu i ostatku svijeta – Vijesti (vijesti) i Centralni Dnevnik (glavne vijesti iz udarnog termina) u 18 sati .

Tim Nova M uživo direct gledateljima pruža točne i pouzdane ekskluzivne informacije o svojim informativnim emisijama.

 

Doživite HD TV uživo

Na našoj platformi na kojoj možete gledati Nova M uživo, ne samo da ćete dobiti istovremeni prikaz kanala koji želite gledati, već i sliku HD kvalitete. Dobit ćete veću učinkovitost i uživanje u programima koje gledate uz visoku kvalitetu slike. Sve dok nemate problema s internetskom vezom, program Channel 7 možete gledati na bilo kojem uređaju s HD kvalitetom slike.

S našom opcijom gledanja HD uživo na Nova M, oni koji žele pratiti prijenose na Nova M mogu početi gledati prijenos uživo pronalaženjem područja gdje se nalazi naziv i logotip Nova M na našoj stranici. Ako imate televizore na kojima imate problema s kanalima s HD značajkom, a nemate pametni TV u svom domu; U slobodnom vremenu možete uživati ​​gledajući TV serije, program i dokumentarac koje želite s naše stranice u višoj rezoluciji od one koju gledate na televiziji.