Politika O Kolačićima

Podaci prikupljeni tijekom vaše interakcije s nama

Razne tehnologije mogu se koristiti za razvoj animirane platforme, koja je čini korisnom, učinkovitom i sigurnom. Slične tehnologije mogu biti različiti alati za prikupljanje podataka koji automatski prikupljaju podatke, naznačuju vaš pristup i upotrebu svaki put kada posjetite našu web stranicu, kao i srodne tehnologije koje se mogu koristiti za prikupljanje podataka od strane trećih strana koje djeluju u naše ime i za račun. . Kao primjer ovih tehnologija; mogu se prikazati kolačići.

Kolačići

U doba interneta svaka web stranica koristi kolačiće. Kako bismo našim korisnicima pružili dobro, brzo i sigurno iskustvo, koristimo kolačiće kao web stranice, kao i većina web stranica (tvbalkanuzivo.com). Kolačići su male tekstualne datoteke koje su stvorile web stranice koje prilikom posjeta pohranjuju podatke o pretraživanju, poput željenih postavki profila ili podataka o profilu, i stavljaju se na vaš uređaj. Kolačići se mogu pohraniti na vaš uređaj putem vašeg preglednika prilikom prvog posjeta web mjestu. Kada ponovno posjetite isto web mjesto s istim uređajem, vaš preglednik provjerava je li kolačić na vašem uređaju registriran prema nazivu web mjesta. Ako postoji zapis, on prenosi podatke iz zapisa na web mjesto koje posjećujete. Na ovaj način web stranica razumije da ste je već posjetili i određuje sadržaj koji će vam biti poslan.

Web promet se analizira putem kolačića, a vaše web aplikacije mogu se personalizirati prema vašim željama. Neki kolačići mogu sadržavati osobne podatke (na primjer: spremanje korisničkog imena klikom na "zapamti me" prilikom prijave). Ovi se kolačići pohranjuju samo ako imate pristanak.

Kolačići koje TvBalkanuzivo.com koristi ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse.

Odgovarajući alati za prikupljanje podataka obično se koriste u sljedeće svrhe:

Povećavanje performansi web mjesta, olakšavanje i / ili brže korištenje web mjesta;

Nuđenje novih funkcija putem web stranica;

Pohranjivanje podataka o vama (na uređaju ili u predmemoriji preglednika) i korištenje web stranica;

Nadgledati i razumjeti upotrebu proizvoda i usluga;

Poboljšanje i personalizacija iskustva vas koji ste korisnici web stranica;

Posluživanje oglasa, razumijevanje i razvoj oglasa;

Da biste osigurali sigurnost web stranice, vi i tvbalkanuzivo.com

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Potrebni su kolačići

Najvažniji kolačići su osnovni kolačići. Oni vam pomažu u pregledavanju naše web stranice, stvaranju računa za korištenje i prijavi.

Analitički kolačići

Kolačiće koristimo za određivanje broja posjetitelja koji posjete našu web stranicu. Analitički kolačići koriste se za praćenje načina na koji koristite našu web stranicu i onoga što funkcionira, a što ne radi na našoj web stranici, za optimizaciju i poboljšanje naše web stranice i kako bi bili sigurni da će i dalje biti zanimljiva i relevantna za vas. Dobiveni podaci uključuju detalje kao što su stranice koje pregledavate, stranice orijentacije / izlaza, vrstu platforme koju koristite, podatke o datumu / vremenu i broj klikova (mišem) na određenoj stranici, pokrete miša, aktivnost pomicanja slike, pojmove za pretraživanje koje upotrebljavate i tekstove koje koristite. uđite dok koristite našu web stranicu.

Kolačići treće strane

Web stranica Tvbalkanuzivo.com koristi integrirane skripte treće strane poput Googlea i Cloudflarea. Povezane skripte zaštićene su pravilima o kolačićima treće strane.

Mogu li se blokirati kolačići?

Da biste promijenili postavke kolačića, blokirali ili izbrisali kolačiće, jednostavno promijenite postavke preglednika. Mnogi preglednici daju vam mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića, osim određenih vrsta kolačića ili upozorenja preglednika kada zahtijeva pohranu kolačića na web mjestu ili uređaju radi kontrole kolačića. Također je moguće izbrisati kolačiće prethodno pohranjene u vašem pregledniku. Međutim, podsjećamo vas da ako izbrišete kolačiće i spriječite preuzimanje budućih kolačića na vaše računalo, nećete moći pristupiti nekim našim značajkama.

Ako onemogućite ili odbijete kolačiće, željeli bismo primijetiti da neke značajke i usluge na našoj web stranici neće raditi ispravno, jer nećemo moći identificirati i povezati vaše račune.

Za isključivanje kolačića;

U postavkama preglednika Chrome možete upotrijebiti opciju "Postavke / Privatnost / Postavke sadržaja / Izuzimanje kolačića".

Za korisnike programa Internet Explorer možete koristiti opcije "Opcije / Postavke Interneta / Privatnost / Postavke".

"Alati / Opcije / Privatnost / Način prihvaćanja kolačića / Dok se Firefox ne zatvori" za korisnike Firefoxa