Televizija TV 7

Tv7 live je televizijski kanal koji emituje program u Crnoj Gori. Sjedište joj je u glavnom gradu Podgorici. Kanal je osnovan 2006. godine i jedan je od najgledanijih televizijskih kanala, posebno u Crnoj Gori.

Ciljana publika kanala

Ciljana publika Tv7 je široka publika. Međutim, glavna ciljana publika kanala su gledatelji u dobi od 25 do 54 godine. Kanal nudi razne sadržaje poput vijesti, serija, dokumentarnih i zabavnih programa. Programi TV7 uglavnom su namijenjeni onima koji žive u Crnoj Gori i na Balkanu.

Vlasnici Tv7 kanala

Tv7 upravlja Atlas grupa, jedna od vodećih crnogorskih medijskih kompanija. Atlas Grupa osnovana je 2003. godine i djeluje u medijskom, turističkom, financijskom i drugim sektorima.

Jezik emitiranja kanala

Jezik programa TV7 je srpski. Međutim, na kanalu se također emitiraju neki programi na engleskom i drugim jezicima.

Programi kanala Tv7

Tv7 nudi informativni program, serije, dokumentarce, zabavni program i razne druge programe. Osim toga, na kanalu se također provode izravni prijenosi sportskih događaja, festivala i drugih događaja.

Vijesti Programi

Tv7 nudi dva glavna informativna programa kako bi gledateljima prenijela aktualne vijesti. Glavne informativne emisije emitiraju se u jutarnjim i večernjim satima. Kanal također nudi vijesti vikendom.

Niz

Tv7 nudi širok izbor TV emisija. Mnoge serije su originalne produkcije TV7 uživo stream, kao i regionalne i međunarodne serije. Serije TV7 obično su dramskog i komedijskog žanra i fokusirane su na teme koje zanimaju publiku.

dokumentarni filmovi

Tv7 nudi mnogo dokumentaraca. Ovi dokumentarci pružaju informacije o prirodi, povijesti, umjetnosti i drugim temama. Tv7 posebnu pozornost posvećuje dokumentarnim emisijama i nudi zanimljive informacije o temama koje zanimaju gledatelje.

Zabavni programi

Tv7 nudi mnogo zabavnih programa. Ti programi mogu biti različitih vrsta, poput komedije, glazbe i talk show programa. Na kanalu postoje i posebni zabavni programi za djecu.

Sportski događaji

TV7 uživo prenosi mnoge sportske događaje. Osim turnira u nogometu, košarci, odbojci i drugim sportovima u Crnoj Gori i na Balkanu, prenose se i europski i svjetski turniri. Tv7 posebnu pažnju posvećuje sportskim prijenosima i nudi široku paletu prijenosa za ljubitelje sporta.

Festivali i događanja

Tv7 nudi i izravne prijenose najvažnijih festivala i događaja u Crnoj Gori i na Balkanu. Primjerice, izravan prijenos Međunarodnog sajma turizma koji se svake godine održava u Crnoj Gori također prenosi TV7.

Kako gledati TV7 kanal?

TV7 se u Crnoj Gori može pratiti putem kablovske televizije i satelita. Može se pratiti i uživo na službenoj stranici kanala, tv7.me ili tvbalkanuzivo.com. Dostupna je i mobilna aplikacija Tv7, a gledatelji mogu pratiti kanal uživo na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Kao rezultat toga, Tv7 online gledanje je jedan od najpopularnijih TV kanala u Crnoj Gori. Kanal je namijenjen širokoj publici i nudi vijesti, serije, dokumentarce, zabavu, sportske događaje i druge programe. Tv7 upravlja Atlas grupa i može se pratiti u Crnoj Gori putem kablovske televizije i satelita. Osim toga, dostupna je i službena web stranica kanala te mobilna aplikacija.