NTV

NTV- Niška Televizija, koji je počeo s emitiranjem 18. siječnja 2009., televizijski je kanal baziran na vijestima. Sa sjedištem u Nišu, Srbiji, kanal nastavlja s emitiranjem različitih sadržaja uz slogan "Niško Jutro". Na emisiji Niško Jutro uvijek bude raznih tema od političkih do financijskih, tako da gledaoci mogu biti u toku sa dešavanjima. Osim toga sve se emisije mogu pregledati u različitim intervalima. Na našim stranicama možete pristupiti NTV besplatno live streamu i raznim sadržajima.

Kanal koji je svoj emitiranje započeo s ciljem "da bude glas i savjest cijele Srbije"; usvojio je izdavački pristup koji je iskren, objektivan i rasvjetljava činjenice. Nadilazeći samo kanal vijesti i kulture, kao i unutarnju i vanjsku politiku, kanal doživljava zabavu kao važnu dopunu svom pristupu emitiranju. U tu svrhu NTV uživo direct, uz informativne biltene, donosi razne programe na teme časopisa, sporta, zdravstva, gospodarstva, kina i dokumentarnog filma, te kulturne i umjetničke programe.

 

Gledajte NTV

Kad se izgovori naziv ovog kanala, prvo što nam padne na pamet su Tv vijesti. Kanal, koji već dugi niz godina emitira fenomenalne serije, emitira produkcije koje su puno gledane i koje su osvojile milijune.

NTV se rado prati sa svojim programima u raznim kategorijama kao što su diskusija, dokumentarni film, glazba, kultura i umjetnost, kao i informativni bilteni koji svakodnevno dolaze na ekrane i publici prenose sva događanja u našoj zemlji i svijetu. Možete koristiti opciju gledanja uživo NTV uživo na našoj web stranici za gledanje programa.

Ova stranica nudi svim korisnicima interneta priliku da gledaju Full HD TV uživo bez prekida i bez zamrzavanja. Ovu priliku možete gledati bez ikakvih problema, bilo kod kuće s računala ili televizije, bilo s mobilnog uređaja (mobilnog telefona) ili tableta. Ako dođe do prekida ili zamrzavanja prijenosa uživo, najprije provjerite brzinu internetske veze, a zatim izbrišite predmemoriju telefona i zatvorite aplikacije koje rade u pozadini.