MRT 1

O MRT 1 televiziji

MRT 1 tv je otvoreno TV mjesto dostupno širom svijeta, a nalazi se na sjeveru Makedonije i ima mjesto okupljanja Makedonske radio televizije.

Dobivši generalistički dizajn, povezuje se i ponavlja u nekoliko važnih urbanih područja. Također je zapamćen po paketu satelitskih programa Total TV, koji se mogu koristiti za pristup članstvu na Balkanu.

Globalni zaslon stanice, MRT Sata, prenosi se dekodiran na nekoliko satelita i stoga se može gledati u brojnim zemljama širom svijeta.

Kanal MRT 1, koji se ističe statusom uživo, emisijama i vijestima o vladinim emisijama, možete gledati uživo na našoj fondaciji u bilo kojem stanju koje vam trebaju. Na našoj MRT 1 stranici, koja uključuje izborne distribucije, trenutni streaming kanala dostupan je korak po korak.

Brojni izvještaji MRT 1 mogu se dobiti s našeg bloga, koji uključuje najnovije vijesti, političke vijesti i nacionalni plan. MRT 1 TV informativni je kanal čije je mjesto okupljanja MRT 1 telekom.

Povijest

14. prosinca 1964. izgrađena je Makedonska televizija kao sastavni dio regionalizacije Jugoslavenske nacionalne televizije (Jugoslavenska radio televizija). Izvorno nazvana TV Skoplje, nakon glavnog grada Socijalističke Republike Makedonije, kratica TVS 1 (TV Skoplje 1) korištena je 1978. godine kada je pokrenuta sljedeća emisija uživo.

1991. godine, kada se nacija oslobodila, stanica se odvojila od jugoslavenske TV i preimenovana u MTV 1 (Makedonska televizija 1). U srpnju 1993. pridružila se Europskoj radiodifuznoj uniji, a makedonska vlada odlučila je izvršiti globalnu adaptaciju kanala kako bi ga ispunila kao poveznicu s pojedincima iz dijaspore i, uglavnom, ispunila sve one koje je zaintrigirala ova balkanska država.

MRT 1 TV programi

Podružnica MRT 1 uživo otvorena je za svijet i kreacije. Među makedonskim kreacijama makedonske otvorene pomoći, postoje brojni narativi, baš kao što pokazuju faze (asortiman, igre). Kanal emitira tri glavna izdanja jutarnje emisije koja se emitira od 6.30 ujutro makedonski prema početku dana; na francuskom, 11.00, baš kao i vijesti u 10.00, 13.00, 15.00. edukativne emisije (časopisi) u 17:00, 19:30, 22:00.

Programski plan dodatno uključuje plodne američke i europske aranžmane, uključujući Teoriju velikog praska i Mentalist, Fringe, Les Experts. Idealno vrijeme počinje u 8:15 ujutro, prema završetku klimatskih podataka, noćnim novinama, sportskom segmentu kao posebne igre, časopisima i filmovima o običnim igrama.