Pink TV

Pink TV uživo za gledanje TV emisija s izborom zamrzavanja Pink, bez ikakvih prekida ili pogoršanja, može gledati emisije uživo od točke do koje želite u Tursku. Našu web stranicu možete koristiti za provjeru je li sadržaj koji vas privlači 24/7 u bilo koje doba dana i za gledanje prijenosa. Na Pink TV možete pronaći sve vrste programa, od vijesti do zabavnih programa, popularnih TV serija i filmova koji se sviđaju mnogim filmskim kritičarima. Uz gledajte Pink TV uzivo, čiji je cilj predstaviti neprovjereno u svojim produkcijama, možete provesti vrijeme na način da vam neće biti dosadno gledajući sadržaj koji hrani vaš um i maštu. Gledajući ljestvicu ocjena; Sadržaj uživo možete gledati od vijesti do serija, a prati ih široka publika, gdje god se nalazili.

Pink Srpska komercijalna je radio postaja i televizijski kanal koji su glavna obilježja Pink International Company. Sjedište tvrtke nalazi se u ulici Neznanog junaka 1, Beograd.

Radio postaja Pink osnovana je 1993. godine, kao jedna od prvih privatnih radio stanica u bivšoj Jugoslaviji i vrlo brzo zauzela vodeću poziciju na tržištu. Pink nudi mješavinu najpopularnije domaće pop, folk i rock glazbe. Krajem 1994. godine Pink International Company poduzela je važan korak u svom razvoju uspostavljanjem televizijskog kanala Pink. Emitiranje je počelo iz malog studija, dok je signal pokrivao samo Beograd. Pink TV je brzo privukao vjernu i brojnu publiku. Do 1998. Pink je imao nacionalnu frekvenciju, kao i vodeću poziciju u gledanosti i na tržištu oglašavanja. Pink proizvodi i emitira domaće i strane programe, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-glazbene i talk showove, reality programe, kao i dnevne središnje vijesti i političke dvoboje.

Zahvaljujući bliskim odnosima s državnim dužnosnicima, Mitrovićevo se poslovanje tijekom godina proširilo na regije i druge zemlje, dok međunarodni ugovori i licence koje Pink International Company ima za satelitsku televiziju čine doseg globalnim. Od 1998. Gledajte Pink TV uzivo je postao vodeći komercijalni televizijski kanal u Srbiji.

Povijest

Radio Pink, koji je 24. prosinca 1993. osnovao medijski mogul Željko Mitrović, jedna je od prvih komercijalnih radio stanica u bivšoj Jugoslaviji. Pink je razvio novu vrstu populističkog programa, oslobađajući turbo-folk i promičući nacionalističke ideale.

Televizijski kanal Pink TV uzivo počeo je s emitiranjem 16. rujna 1994. u 20 sati na programu 57, nakon potpisivanja ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji s tadašnjom nacionalnom televizijom RTS (danas javni servis) zahvaljujući bliskim vezama Željka Mitrovića s vladajućom elitom. Prema ugovoru zaključenom s kanalom Pink, RTS je bio dužan kanalu osigurati prostor, opremu i usluge, uz minimalnu naknadu.

Pink je na srpsku medijsku scenu uveo novu vrstu populističkog programa koji je promovirao turbo-folk glazbu i nacionalističke ideale. Ratnici, ratni profiteri i narodni pjevači zajedno su sudjelovali u udarnim emisijama. 1998. Pink je postao vodeći komercijalni televizijski kanal u zemlji, održavajući bliske veze sa svim narednim administrativnim strukturama.

Od svog osnivanja do 21. travnja 1999., Pink TV uzivo je emitirao program iz palače Ušće - tog dana u 03:15 sati zrakoplovi NATO-a pogodili su nekadašnje sjedište Središnjeg odbora, poznato i po tome što je bilo unutra. Jugoslavenska ljevica, zatim Košava, Radio S i neke druge prorežimske tvrtke. Upućeni izvori tvrde da dobivanje prostora u toj zgradi nije bilo samo financijsko već i političko pitanje. Međutim, nakon bombaškog napada 1999. godine, televizija se preselila u Genexov poslovni centar, gdje je ostala do 2001. godine kada se preselila u svoju novu zgradu.

Zahvaljujući bliskim odnosima s vladinim dužnosnicima, Mitrovićevo se poslovanje tijekom godina proširilo na regije i druge zemlje, dok međunarodni ugovori i licence koje je Pink International Company držala za satelitsku televiziju čine Pinkov doseg globalnim. Gledajte Pink TV uzivo također ima preko 60 različitih kabelskih kanala.

Tijekom 1990-ih emisije Milovana Ilića privukle su veliku pažnju, poput Minimaxvision, Maxvision, Nedelja kod Minimax i Fonto. Emisije su slavile neke od najvećih zvijezda u Srbiji, poput Lepe Brene i Svetlane Ražnatović.

Investicijski fond Mitsui, tada suvlasnik novina Blic, kupio je manjinski udio u Pinku krajem 2000. godine. Iznos uloženog novca i postotak vlasništva nad Mitsui fondom poslovna su tajna. Kritičari su rekli da je Mitrović želio spriječiti nove vlasti da preuzmu ili zatvore Pink, prodajući ga stranoj tvrtki.

Novinski program na kanalu Pink počeo se emitirati u siječnju 2001. godine, a jedan od važnijih razloga kasnog uvođenja informativnih emisija u programsku shemu je nemogućnost nepristranog izvještavanja.

Početkom 2003. Pink TV uzivo je potpisao ugovor s Emotion Productionom za zajedničke televizijske projekte. Najpoznatije emisije proizvedene u zajedničkom ulaganju su Flying Start, Ruski rulet, Najbolji prijatelji i Street Star.

Program

Od svog osnutka 1994. godine, Pink je snažno orijentiran na zabavne programe. Različite emisije / emisije vjeruju traju do danas. Razne emisije poput City Cluba (prema općem formatu BBC-a Top of the Pops) i toliko omalovažavani Grand Show (uglavnom s turbo-folk izvođačima) bili su najpopularniji u početku, kao i gotovo trinaest godina kasnije.

Nakon uspjeha u raznim formatima, uprava televizije počela je prikazivati veće emisije s Jedan i tri (Tatjana Vojtehovski), Svijet oko nas (Ivana Zarić), Do posljednjeg daha (Miodrag Popov), Maksovizija (Milovan Ilić), itd. kao vođe formata. Ostale emisije koje su bile u ovom razdoblju i kasnije su: Svet plus (Jelena Bačić Alimpić), Pet do dvanaest (Boško Jakovljević i Aleksandra Kajganić), Lepota, zdravlje i još nekoliko (Jelena Bačić Alimpić), Sav taj pink (Boško Jakovljević i Aleksandra Kajganić) i naizmjence Ognjen Amidžić i Marija Jakšić, Sanimeter (Sandra Draštković) itd.

Posebno se ističe program kratkog formata City - vrsta kratke višestruke dnevne verzije zabavnih emisija Entertainment Tonight and Access Hollywood - koji su tijekom godina postali reprezentativni kanali i pokrenuli karijeru mnogih svojih domaćina koji su u tom procesu postali manje poznate osobe (Boško Jakovljević, Biljana Obradović, Radmila Radenović, Bojana Nikolić, Adrijana Čortan, Aleksandra Jeftanović, Ivana Baltić, Irena Karaklajić, Ana Pendić, Marija Maćić, Stanko Škugor, Snežana Đorđević itd.)

Pink TV uzivo je stekao solidnu reputaciju prikazivanjem najnovijih filmskih hitova iz Sjedinjenih Država. Prema industrijskom istraživanju televizijskih gledatelja provedenom 2007. godine, ispitanici su Pink svrstali daleko ispred bilo koje druge srpske mreže po kvaliteti filmske ponude. Pink ima ekskluzivni ugovor sa Sonyjem za svoje filmove i serije.

Slijedom sličnog globalnog trenda, Pink je počeo prikazivati reality i kvizove, od kojih su mnogi nastali u suradnji s produkcijskom kućom Emotion Production, poput Flying Start (Milan Kalinić i Ana Mihajlovski), Chase, Street Stars (Miki Perić), ruski Rulet (Irfan Mensur, Milan Kalinić, Dragan Marinković Maca), Pravo lice (Sanja Radan), (Nemoguća misija) (domaća verzija emisije Podvaljivanje), Sve za ljubav (Milan Kalinić i Sanja Marinković), mijenjam svoj Supruga (domaća verzija emisije) Mijenjam suprugu) itd. Također, dodane su emisije, poput Magazin u (Sanja Marinković), Bravo emisija (Jelena Bačić-Alimpić), TV Gorila (Sandra Drašković), Dojava (Sandra Drašković) itd. Početkom 2009. Gledajte Pink TV uzivo je postigao uspjeh s ocjenama VIP-a i Momenta istine za Big Brother.

Zabavni program

Emisije s najdužim trajanjem na Pinku su City (Biljana Obradović, Marija Maćić, Aleksandra Kajganić, Boško Jakovljević, Stanko Škugor, Ivana Baltić i Radmila Radenović) i City Club (Biljana Obradović, Marija Maćić, Aleksandra Jeftanović, Dejan Pantelić, Boško Jakovljević , Radmila Radenović, Sandra Drašković (Sani Armani), Vladimir Stanojević i Iva Smiljanić) kratka je emisija u formi koja se bavi najaktuelnijim događajima u gradu, tada u svijetu glazbe i filma.

Pink je poznat i po svakodnevnim kvizovima, a ova kuća emitirala je kviz Kešolovac (Dejan Pantelić), Lova za slovu (Milan Miličić), Tele kviz (Nataša Stojčević, Darko Panović i Ana Pendić), Lovac na novac (Maja Manojlović) i Dan sunca (Mirka Vasiljević).

Pink TV uzivo je poznat po kockanju, a ovu su kuću emitirali Loto (Ana Pendić i Darko Panović) i Bingo (Sanja Kužet i Marija Petronijević).

Filmski program

Od osnivanja Pink kanala, urednik filmskog i serijskog programa bio je Robert Nemecek, kada je 2003. zamijenio ga je Mladen Popović, koji je na tom mjestu ostao do početka 2006. godine. godine.

Pinkov filmski program uvijek je bio u samom vrhu gledanosti. Filmovi Titanic, Dan neovisnosti, prva dva dijela Harryja Pottera, Gospodar prstenova, Pljačkaš grobnica, Matrica, Zamka, Alexander, kao i domaći filmovi u produkciji Pink Channel-a, poput: Nismo mi Anđeli, premijerno su prikazani na ovoj televiziji. 2, Ivkova me slava također promijenila (što je 2005. postavilo rekord u gledanosti).

Dječji program

Gledajte Pink TV uzivo je s velikim uspjehom emitirao neke od najprepoznatljivijih svjetskih igranih i crtanih serija. Pink je premijera igrane serije iz serije Power Rangers, koja je u Srbiji postigla veliki uspjeh, a serije prikazane u ovoj seriji su Powerfully Morphed Power Rangers, Powerbly Morphed Power Rangers 2, Powerbly Morphed Power Rangers 3, Power Rangers: Zeo, Moć i Moćni Rangeri u svemiru. Uspjeh ima i serija Mladi mutanti nindža kornjača iz koje su prikazane serije Mladi mutanti nindža kornjača (1987.) i Mladi mutanti nindža kornjača (2003.) .. Pink TV uzivo je također prikazao crtanu seriju Talic Tom, Noddy, Little Leteći medvjedi i Thomas i prijatelji.

Japanske anime serije, kako u svijetu, tako i u Srbiji, postigle su veliki uspjeh, a prikazana im je serija iz serije Zmajeva kugla, poput Zmajeve kugle i Zmajeva kugla Z, serije Pokemon i serije Digimon poput avantura s Digimonom i avantura s Digimon 02.

Ružičasta tijekom 2007. godine. prikazane Disneyeve animirane serije, poput Aladdina i Timona i Pumbe.