Nova TV

Novi TV prijenos uživo

28. svibnja 2000. godine osnovana je Nova TV Hrvatska. Vlasnik kanala je United Group. Riječ je o show kući pokrenutoj kao glavna poslovna TV postaja s javnom koncesijom u zemlji, a od 2004. do 2018. u potpunosti je bila u vlasništvu srednjoeuropskih medijskih organizacija. Oko 2018. godine Direct Media kupio je Doma TV i Novu TV.

Perspektiva

Poznati su po emitiranju svježijih blockbustera koji su se prvi put prikazivali tijekom 1990-ih i 2000-ih (desetljeće), baš kao i neki manje popularni TV ili filmovi koje je teško pronaći bilo gdje drugdje u Hrvatskoj. Program je postao istaknut za demonstraciju jednog od primarnih hrvatskih sitcoma, nazvanog Naša mala klinika, koji je počeo kružiti u studenom 2004., a početkom lipnja 2005. počeli su prikazivati ​​još jedan domaći sitcom pod nazivom Boomerang. Nova TV 2005. godine hrvatskoj je publici predstavila poznati američki TV aranžman, primjerice, Izgubljene i očajne domaćice, kao i neovjerenu TV dramu Student, a te su godine nagovijestili kontroverzni domaći oživljeni aranžman Laku noć, Hrvatska.

Kao primarna hrvatska radiotelevizija, Nova TV upoznala je hrvatske TV gledatelje sa reality programima tijekom glavne projekcije američkih emisija, na primjer, Island Temptation i Survivor. Uz to, bili su primarni nakladnik koji je Jerryja Springera prikazivao u Hrvatskoj. 2002. prestali su cirkulirati i za kratko vrijeme započeli s izvođenjem vlastite emisije Story Supernova, nakon čega je uslijedila hrvatska adaptacija Pop Idola pod nazivom Hrvatski idol.

Što je trenutno na ekranima nove televizije?

Korištenjem radnog područja možete se upoznati s informacijama o vremenu emitiranja na stranici uživo Nove TV. Dnevni pregled programa možete dobiti na našoj stranici za prijenos.

Novu TV koja je na vrhu sa svojim oporbenim programima možete uživo gledati u našoj zakladi u bilo kojem stanju koje želite. Na našoj stranici Nove TV, koja uključuje predizborne emisije, trenutni tok emitiranja suparničkih i aranžmanskih projekata kanala dostupan je korak po korak.

Trenutno se njihova programska shema obično sastoji od projekata za mlade prema početku dana i dječjih emisija, a večeri se uglavnom održavaju za latinoameričke telenovele, američke drame i nepoznate sitcome, dok noći započinju dnevnim informativnim programom popraćenim filmovima i nenapisanim TV dramama baš poput domaćih emisija ili sitcom ili TV aranžman.

Dugo su prenosili i utakmice FA Premier lige, samo u sklopu utakmica engleskog kupa. Ipak, zaustavili su demonstracije engleskog nogometa nakon završetka sezone 2006-07, a Premier liga trenutno je u Hrvatskoj dostupna putem RTL televizije. 2009. godine Nova TV kupila je prava za emitiranje koordinata UEFA-ine Lige prvaka, koje se igraju utorkom do 2012. Njihovo uključivanje Lige prvaka sastoji se od jednog prijenosa uživo i naslova svih izvanrednih noćnih utakmica, ali ne i posljednjih, koji se najavljuju. s HRT-a. Nova TV je 2018. godine od posljednje emisije HRT-a uživo kupila sve utakmice hrvatske javne nogometne posade do 2022. godine. Nova TV dodatno kritizira svoje emisije uživo s raznih igara, poput površnih borbi i skijanja Mirka Filipovića.

Dnevnik Nove TV

Dnevnik Nova TV osnovni je informativni program Hrvatske Nove TV koji je dostupan iz dana u dan u 19.15 sati. Dvije strane, Srbija i Hrvatska, otvoreno su cenzurirale ovaj fenomen, a neke su se suprotstavile prisilnoj poteškoći povlastice prava da slobodno govore o diskursu. No, Nova TV ubrzo je distribuirala reakciju, izrazivši:

"Zbog načina na koji je naš posjetitelj ustrajno odstupao od teme, domaćin je morao prije ili kasnije intervenirati u raspravu iz razloga što je to bio sastanak uživo koji je upravljao različitim temama. Isto toliko puta je gospodin Pupovac i dalje bio važan i cijenjen posjetitelj u našim studijima. "

Od 2008. godine to je druga najpoznatija vijest u Hrvatskoj koja zatvara Dnevnik HRT, svog primarnog rivala. Emisija je 2010. nadmašila Dnevnik HRT, postavši najgledanija vijest u Hrvatskoj. Emisija se ponekad osuđuje zbog emitiranja briljantnih vijesti o poznatim ljudima i blage konzervativne predispozicije. Od pokretanja 2005. godine, stil telekoma promijenio se u gotovo ničemu. Manja pojava dogodila se 2015. godine, kada je Milorad Pupovac, potpredsjednik Nezavisne demokratske srpske stranke, izbačen iz programa zbog svog diskursa o protjerivanju ćiriličnih stolova u Vukovaru, zbog "2015".