Happy TV

Kanal koji godinama sa svojom publikom okuplja najkvalitetnije i najljepše mogućnosti emitiranja programa Happy TV, domaćin je mnogih popularnih serija. Happy, koji nastavlja djelovati u okviru sveobuhvatnog koncepta profesionalnog emitiranja, okuplja publiku s najpopularnijim TV i internetskim emisijama. Ugodan dan moguće je provesti uz Happy TV uzivo, koji nudi zabavu, puno smijeha i razne programe na mnogim područjima.

 

Nacionalna Televizija Happy (često skraćena kao Happy) je TV kanal u privatnom vlasništvu u Srbiji. Happy je stekao snažnu reputaciju zbog svog zabavnog programa. Stanica nudi kompilaciju međunarodnih i domaćih filmova, američkih sitcoma, drama, indijskih sapunica i latino telenovela, kao i lokalno proizvedene talk / estrade, sitcome i reality programe.

Matična tvrtka Happy TV uzivo  je beogradski Invej, koji je također vlasnik mnogih poslovnih subjekata koji često služe kao sponzori programa koji je u vlasništvu Predraga Rankovića.

Povijest

Happy se prije zvala Košava, potonja je nekoć bila u vlasništvu Marije Milošević, kćeri Slobodana Miloševića, srbijanskog autoritarnog predsjednika na vlasti tijekom 1990-ih. Marija Milošević prodala je svoje vlasništvo na Kosava TV odvjetniku Borivoju Pajoviću, koji je u to vrijeme bio predsjednik Upravnog odbora dnevnih novina Blic.

Nakon nekoliko promjena vlasništva, 2006. godine Regulatorno tijelo za elektroničke medije izdalo je Košavi licencu s nacionalnim pokrivanjem, koju su podijelili s dječjim kanalom gledajte Happy TV uzivo - dok je Happy ujutro emitirao isključivo dječju emisiju, Košava je emitirala informativne i tekuće programe u večer. U to je vrijeme odluka REM-a (tada RRA-e) bila osporena jer niti jedna TV stanica nije imala kapacitet za nacionalnu radiodifuziju, za razliku od, primjerice, RTL-a koji se natjecao za licencu, ali joj nije izdana.

  • godine Predrag Ranković, javnosti poznat po umiješanosti u mutne poslove, kupio je dio Kosave, iako njegovo ime nikada nije spomenuto u formalnim vlasničkim dokumentima. 2010. godine Košava je kupila Happy, a Košava je promijenila ime u Happy i počela emitirati kao jedan program. Bivši dječji kanal Happy promijenio je ime u Happy Kids, ali kanal je zatvoren 2017.

Happy je počeo dobivati visoku gledanost zbog emitiranja TV serija i filmova, najviše zbog turskih dramskih serija i latinoameričkih telenovela. Od svog početka, Happy je snimio nekoliko reality programa, među kojima su Parovi najpopularniji. Reality show Parovi postigao je Happy velik uspjeh i veliku gledanost, ali i veliku kritiku.

Happy TV prikazan je u mnogim stranim TV serijama i filmovima, uglavnom turskim, američkim, latinoameričkim itd.

Happy TV prikazao je brojne međunarodne i domaće filmove, koji su s velikim rezultatom prikazani s velikom gledanošću ne samo u Srbiji već i u srpskoj dijaspori gdje je Happy TV prisutan. Emitirao je najnovije kino blagajne u Sjedinjenim Državama.

Od početka, gledajte Happy TV uzivo snimio je nekoliko reality showova u suradnji s Emotion Production, a kao rezultat toga emitirali su lokalnu verziju međunarodno poznate razmjene supruga, nazvanu Menjam ženu, koja je ranije emitirana na RTV Pink. Također su napravili srpsku verziju Kotača sreće pod nazivom Kolo sreće, a kasnije i emisiju nazvanu Soba sreće

Dramske serije i Tv Serije

Happy TV emitirao je mnoge strane telenovele, dramske serije i sapunice, uglavnom iz Latinske Amerike, Turske i Indije.

Povıjest o Happy TV

Tip

  • Televizijski kanal (od 1998. do danas)
  • Radio stanica (1994–2006)
  • Branding Sretan
  • Zemlja Srbija
  • Dostupnost u cijelom svijetu
  • Osnovan 22. srpnja 1994
  • Beograd, Srbija
  • Sjedište Aleksandra Dubčeka 14,
  • Beograd