Nova S TV

O Nova S TV

Nova Srpska poslovna i emitirana TV postaja i radio emisija u posjedu United Media. Centralno zapovjedništvo organizacije nalazi se na Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, dok se emisije snimaju u studijima Avala Film na adresi Kneza Višeslava 88 na Košutnjaku.

Pridruženi mediji krajem 2017. godine poslali su kanal Top, koji je bio poznat po svojoj jedinstvenoj supstanci, baš kao i različit razvoj koji predstavlja. U tom trenutku od 2019. promijenio ime u Nova S uzivo, jer je kao kandidat za javne stanice dobio sasvim moguće najgledanije televizore. Otprilike u isto vrijeme dostupna je i radio emisija koja, bez obzira na glazbu, također prenosi odabrani sadržaj s TV-a.

Nova S važna je za marku Nova koja govori s teritorijalnom TV stanicom. Nova S na svom programu komunicira s angažiranim i političkim televizijskim emisijama, obrazovnim i narativnim projektima, selektivnom supstancijom igara i domaćih i nepoznatih filmova.

Povijest Nove S TV

Pridruženi mediji otpremljeni 15. prosinca 2017. godine aranžmanski kanal pod nazivom Top, koji je započeo preliminarni prijenos 14. prosinca te godine. Izvješteno je da će nekoliko godišnjih premijera domaćeg aranžmana s visokom potrošnjom biti prijenos, baš kao prvi zabavni program domaćeg stvaralaštva i najgledaniji svjetski aranžman. Pištolj je odmah postao poznat po prijenosu aranžmana Killers of My Father, koji je pokupio ogromnu sveprisutnost tijekom prethodnog emitiranja na RTS-u 1. Dodatno je priopćen prvi aranžman Mala povijest Srbije, Konak blizu Hilmije i Žigošani u raketu.

Pištolj je ubrzo pokupio ogromnu gužvu, zbog aranžmana Ubice mog oca, na koji je nedavno potražila Srpska radio-televizija. Pridruženi mediji također su isporučili jedinstveni aranžman, na primjer, Mala istorija Srbije, Konak kod Hilmije i Žigošani u raketu. Prv test nazvan Totalni obrt, koji je vodila Milena Vasić, priopćen je, baš kao i prva kulinarska emisija Mister kičen, koju je vodio Slobodan Stefanović. Nove scene emisije Kefalica, koja je već prenošena na TV Avala i Mini Ultra.

Nova S TV nakon 2019

Pridruženi mediji su 13. ožujka 2019. izvijestio je da će Top promijeniti ime u Nova S i postati dio marke Nova koja razgovara s lokalnom radiodifuznom tvrtkom. Nova S započela je s emitiranjem 25. ožujka 2019. u 14 sati, priopćivanjem utakmice između nogometnih javnih skupina Srbije i Portugala. Nova S komunicira kompozicijski program - preusmjeravanje i političke televizijske emisije, obrazovne, narativne i sportske sadržaje, baš kao i domaći i nepoznati aranžmani i filmovi.

Otkupljena su prava na komunikaciju sa svim prolaznicima za Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine, baš kao i za završno razdoblje Lige nacija, koje također igra srpska javna skupina.

Primarna demonstracija korisnog programa je Dnevnik u 19, koji se dodatno prenosi na H1 kanalu. Nova S priopćava dugogodišnji sindicirani program Utisak tjedna i Insiderova emisija Brankica Stanković Male velike priče i Insider's Review of the Week. Program skretanja sastoji se od emisija, na primjer, Večer s Ivanom Ivanovićem, Mentalna vježba, Između nas i Zdrave misli s dr. Katarinom Bajec.

Aranžman prenosa nastavili su pružati United Media, koji je stvorio prvi aranžman Mala povijest Srbije, Konak kod Hilmije, Žigošani u raketu i Ujka - novi horizonti. Pridruženi mediji dodatno su kupili prava koja je nedavno držala Radio-televizija Srbije za dodatni telekom aranžmana Ubojice moga oca i sjene nad Balkanom. Dodatno su kupljena prava na snimanje aranžmana Vrijeme zla i Vrijeme smrti, koji su nastavak aranžmana Korijeni.

Nova Sport Development

Pridruženi mediji su 4. prosinca 2019. je poslao Nova Sport, TV utor za prijenos glavnih igara, koji gledateljima nudi asortiman vrhunskih igara. Međutim, restriktivne igre ostale su na kanalima Sport Kluba, koji su dostupni većem broju klijenata.

Novi S je 28. veljače 2020. u 10 sati poslao je svoj mrežni ulaz čiji ured za članke broji više od 80 osoba. Ulaz sadrži podatke iz krugova vladinih pitanja, gospodarstva, društva, kulture, baš kao i sporta. Istodobno, glavna scena četvrtog razdoblja aranžmana Ubice moga oca pronađena je na ulazu, koji je na kanalu Nova S objavljen 2. ožujka točno.

Novi S je sredinom 2020. godine. vodila je telekom emisiju 24 minute sa Zoranom Kesićem, koju je prethodno komunicirala na stanici B92. Istodobno je objavljeno da će se pojaviti četiri aranžmana, u njihovom vlastitom stvaranju (Vrijeme smrti, kralj, kljun i vikend s tatom).

Proljeće 2020. označio ogromne promjene u programu kanala Nova S. Priznati TV likovi promijenili su se u kanal Nova S, dok su počele izlaziti emisije Pliz, Probudi se, Domaćinske troškove i Balkanski ulica.

Pridružio se medijima sredinom 2020. poslao je stvaranje još jednog informativnog programa Newsmax Adria, koji će se prije kraja godine razviti u iznimnu TV postaju sa fokusima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.  Zadatak je napravljen u suradnji s američkom medijskom organizacijom Newsmax. Emisija Pregled dana pojavljuje se na kanalu Nova S, dok se emisija Dnevnik pojavljuje na kanalu Nova BH. Emisiju Pregled dana vode: Jelena Obućina i Goran Dimitrijević.

Tv Emisije Nova S

Nova S je TV tipa aranžmana koji gledateljima nudi sadržaj očekivan za sve uzraste i interese. Mreža prikazuje domaće i svjetske filmove i aranžmane, od kojih je najnepogrešivija prva sekvencijalna supstanca. Nova S je također vratila apsolutno najpopularnije srpske emisije, na primjer, diverzijski programi Utisak tjedna, Večer s Ivanom Ivanovićem, Mentalna vježba, 24 minute sa Zoranom Kesićem i Balkanska ulica.

Nova S sadrži selektivni program igara s obrazloženjem da je organizacija United Media predstavila najzapaženiji prijedlog za prijenos utakmica, čime je kupila prava za priopćavanje svih utakmica mogućnosti za Europsko nogometno prvenstvo 2020, koje igra Srpska javna grupa. Kako bi bilo moguće komunicirati utakmice za dodatne pojedince, Nova S poslala je vlastiti radio putem svoje službene stranice.

Bez obzira na zabavu, TV također prikazuje obrazovni program. Iz emisije Dnevnik u 19 iz dana u dan pojavljuju se vijesti, dok se krajem tjedna pojavljuju narativi s BBC-jevih kreacija, baš kao i emisije, na primjer Insider's Review of the Week, Little Big Stories i Nedelja pod magni Insider.

Proljeće 2020. izdvojene su razmjenom nekolicine moderatora i kolumnista na kanalu Nova S, na primjer, Zoran Kesić, Goran Dimitrijević, Nevena Madžarević, Vesna Dedić, Rada Đurić, Nenad Gladić, Radovan Seratlić, Lana Nanovski, Marko Katić, Filip Vidojević i Teodora Vasiljević.

Od listopada 2020. na ulaz Nova.rs ide kreatorska emisija Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina Dobro, loše, zlo sa TV Šabac. Šabačka televizija bila je poznata po emisijama koje omalovažavaju konzervativni sustav do razlike u vlasti u tom gradu. Za nekoliko sekundi nakon toga, nakon održavanja važnosti aranžmana, uprava United Group odlučila je otići 18. studenoga 2020. DLZ se dodatno pojavljuje na Novoj TV u srijedu u 23 sata, tri sata nakon debija na ulaznom ulazu.

Vjesti Program

Od svog uspostavljanja Nova S iz dana u dan pokazuje žarišna iz dana u dan, Dnevnik u 19 sati, neprekidno od 19 sati i kratku emisiju Vijesti oko ranih poslijepodneva, a preuzima ih s N1 kanala, što je dodatno bitno za organizaciju United Media. 2020. god. godine, predstavlja se emisija Pregled dana, koju su vodili Jelena Obućina i Goran Dimitrijević, u sudjelovanju s organizacijom Newsmax Adria, koja je pod sličnim vlasništvom kao i kanal Nova S.

Informativni program dobio je pozitivno okupljanje zbog uvođenja informacija koje su odsutne kod javnih televizijskih kuća. Isto tako, program je pohvaljen zbog svoje objektivnosti, baš kao i ravnomjerno uvođenje vlade i vijesti o otporu.

Nova S ukazuje na političku sindiciranu emisiju Utisak tjedna, koju je izmijenila i vodila Olja Bećković. Tijekom svog prijenosa, emisija se pretvorila u najgledaniju na linku, IPTV-u i drugim naprednim fazama, nadmećući se s emisijom Hit Tweet. Program dodatno prikazuje diverzijsku edukacijsku emisiju Između nas.

Nova S prikazuje jutarnji program pod nazivom Probudi se, čiji su voditelji Nevena Madžarević i Danilo Mašojević, a koji se na kanalu pojavljuje od 2020. godine. dugo vremena.